AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autó Érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika választása.

Autó Érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika: mindezek nélkül ma már el sem lehet képzelni egy autót. Az érzékelők feladata, hogy információval lássák el az elektronikát, ami ma már gyakran komputert jelent. Webáruházunkban nem csak elektronikai alkatrész, de egyéb autóalkatrész is kapható.

Az autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika alkatrészek együttműködése

Az egyik legegyszerűbb autótartozék, az ablaktörlő működésében jól tetten érthető, hogyan működnek együtt az érékelők, a kapcsolókkal, motorokkal. A jobb kocsiknak már szériatartozéka az esőérzékelő szenzor, ami érzékeli a szélvédőt érő nedvességet.


Keresse meg autójához megfelelő érzékelőket, jeladókat, kapcsolókat és elektronikai akjatrészeket:


Amikor ez esőt, felverődő nedvességet érzékel, impulzust küld az ablaktörlő motor kapcsolójának, illetve beindítja az ablaktörlő tartály szivattyúját, hogy az ablaktörlő folyadékot fecskendezzen a szélvédőre. A vízmennyiség nagyságának megfelelő impulzust küld az elektromos vezérlésnek, amely ennek megfelelően gondoskodik az ablakmosó folyadék mennyiségéről, de az ablaktörlő lapát mozgásának sebességéről is. Ezeken kívűl rengeteg érzékelő, jeladó, kapcsoló és elektronika működik autónkban, ezeket az alkatrészeket ebben a kategóriában találja.

Ma már fékezni sem lehet autónkkal érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronikai alkatrészek együttműködése nélkül

Autó Érzékelők, jeladók, kapcsolók

A ma már általános ABS, azaz a blokkolásgátló nélkül nehezen tudjuk elképzelni a biztonságos autózást. Itt is az érzékelőtől érkező jelzések szolgáltatnak alapot az elektronika és a fékrendszer szoros együttműködéséhez. Az ABS keréksebesség-figyelő szenzorra, azonnal jelez a vezérlő modulnak, ahogy a kerék blokkolását érzékeli. A vezérlő modul utasítja az elektromos vezérlő egységet, hogy módosítsa a fékezés erejét, attól függetlenül, hogy a vezető milyen intenzíven nyomja a fékpedált. Az elektromos vezérlőegység a szelepmotor és a fékcsövek segítségével hajtatja végre a vezérlő modultól érkező folyamatos utasításokat. Ez megakadályozza a kerekek megcsúszását, azok a fékezés egész ideje alatt forognak, így a kocsi kormányozható marad. Ez aztán az adatok ismeretében dönt arról, hogy és miként kell kapcsolók, vagy akár motorok segítségével beavatkozni a gépkocsi üzemelésébe, a motor működésébe. Webáruházunk széles kínálatában minőségi gyártóktól vásárolhat érzékelő, jeladó, kapcsoló és elektronikai alkatrészeket országosan kedvezményes árakon, de található termékeink között olcsó, középkategóriás termékkínálat is! Érdemes kicsit drágább áron minőségibb alkatrészeket vásárolni autónkba, hiszen hosszabb távon meghálálja a plusz költséget. Termékeink minőségét csillaggal jelöljük és a gyártók többségéhez, mellékeltünk rövid, vagy hosszabb tájékoztatókat is.