AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Klíma relé választása.

A klíma szinte már létfontosságú alkatrésszé vált minden autóban, és könnyebb is eladni az autókat úgy, hogy klímával rendelkeznek. Nyáron nagyon jól jön annak ellenére is, hogy sokan egészségtelennek gondolják, hiszen felesleges a nagy forróságban terhelni a szervezetünket, amikor kellemes hőmérséklet is lehet az autóban. A klímaberendezések egyik legfontosabb eleme a klíma relé. Webáruházunkban számos egyéb autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika alkatrészek is megtalálhatóak.

A legjobb klíma relé márkák a piacon

A klíma relék piacán többféle márkával is lehet találkozni, némelyik magasabb minőségű, némelyik viszont nem, ezért érdemes megfontolni, hogy milyen márkát választunk. A Topran márka az egyik legjobb, és ez nyolcas pólusszámmal rendelkezik, névleges feszültsége 12V, áramerőssége pedig 25A. A Meyle márka szintén kifogástalan minőségű, és ennek szintén 12V-os üzemi feszültsége van. A harmadik kiváló márka a Hans Pries, amely 25A áramerősségű, pólusszáma pedig ennek is 8. Érdemes tehát szétnézni az alkatrészek sokaságában, mert manapság több árkategóriában is lehet kapni ebből az alkatrészből. 


Keresse meg az autójához megfelelő klíma relé alkatrészeket:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Melyek azok az autómárkák, amelyekhez a legkönnyebben lehet klíma relét vásárolni?

Az autóban található klímaKlíma relét több autómárkához is meg lehet vásárolni, a piacon rengeteg Audi, BMW, Ford, Mercedes-Benz, Opel, Seat, Skoda, illetve Volkswagen klíma relét lehet találni, amelyekhez kedvezményes áron lehet hozzájutni. Nagyon fontos alkotóelem tehát a klíma relé ahhoz, hogy a klíma megfelelően működjön, ami pedig a nyári forróságban elengedhetetlen, hiszen egy igazi szenvedés a 40 fokos autóban akár percekig is vezetni. Ha a klíma relé elromlik, akkor érdemesebb kicseréltetni azt, az alkatrészt több autószerviznél és autós boltban is meg lehet vásárolni széles kínálatban, tehát van miből válogatni, bármely autómárkáról legyen is szó.