AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Klíma relé választása.

A klíma szinte már létfontosságú alkatrésszé vált minden autóban, és könnyebb is eladni az autókat úgy, hogy klímával rendelkeznek. Nyáron nagyon jól jön a klíma annak ellenére is, hogy sokan egészségtelennek gondolják, hiszen felesleges a nagy forróságban terhelni a szervezetünket, amikor kellemes hőmérséklet is lehet az autóban. A klíma berendezések egyik legfontosabb eleme a klíma relé.

A legjobb klíma relé márkák a piacon

A klíma relék piacán többféle márkával is lehet találkozni, némelyik magasabb minőségű, némelyik viszont nem, ezért érdemes megfontolni, hogy milyen márkát választunk. A Topran klíma relé márka az egyik legjobb, és ez nyolcas pólusszámmal rendelkezik, névleges feszültsége 12V, áramerőssége pedig 25A. A Meyle márka szintén kifogástalan minőségű, és ennek szintén 12V-os üzemi feszültsége van. A harmadik kiváló márka a Hans Pries, amely 25A áramerősségű, pólusszáma pedig ennek is 8. Érdemes tehát szétnézni a klíma relék sokaságában, mert manapság több árkategóriában is lehet kapni ebből az alkatrészből. 


Keresse meg az autójához megfelelő klíma relé alkatrészeket:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Melyek azok az autómárkák, amelyekhez a legkönnyebben lehet klíma relét vásárolni?

Az autóban található klímaKlíma relét több autómárkához is meg lehet vásárolni, a piacon rengeteg Audi, BMW, Ford, Mercedes-Benz, Opel, Seat, Skoda, illetve Volkswagen klíma relét lehet találni, amelyekhez kedvezményes áron lehet hozzájutni. Nagyon fontos alkotóelem tehát a klíma relé ahhoz, hogy a klíma megfelelően működjön, ami pedig a nyári forróságban elengedhetetlen, hiszen egy igazi szenvedés a 40 fokos autóban akár percekig is vezetni. Ha a klíma relé elromlik, akkor érdemesebb kicseréltetni azt, az alkatrészt több autószerviznél és autós boltban is meg lehet vásárolni széles kínálatban, tehát van miből válogatni, bármely autómárkáról legyen is szó.