AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kormány kapcsoló választása.

Kormány kapcsoló segítségével lehet az autó számos berendezését működésbe hozni. Tehát a kormánykapcsoló nem a kormányt kapcsolja, hanem minden mást, nevét onnan kapta, hogy a kormányon található. Keresgéljen további autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika termékeink között is!

A kormány kapcsoló funkciója

A kormány kapcsoló kényelmi és biztonsági funkciót tölt be azzal, hogy az autó számos eszközét, berendezését vagy kényelmi, szórakoztató funkciót ellátó egységét a kormánykerék elengedése nélkül, úgy lehet bekapcsolni, szabályozni, hogy közben nem kell a szemünket levenni az útról, folyamatosan a forgalomra tudunk koncentrálni. A legjellemzőbb és a kormánykapcsoló funkcióját legjobban demonstráló a rádió vezénylését szolgáló kormánykapcsoló. Ezzel az ujjunkkal kitapintható csúszka, gomb segítségével nem csak a rádió hangerejét tudjuk „vakon” szabályozni, de akár állomást is képesek lehetünk váltani, keresni.


Keresse meg az autójához megfelelő kormány kapcsoló alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Milyen a jó kormány kapcsoló

Autó kormány kapcsolóA jó kormány kapcsoló – már azon felül, hogy nincs meghibásodva, tehát ellátja a feladatát – olyan, aminek kezelése a lehető legkevesebb figyelmet igényli. Valójában egy idő után tapintással tudunk az egyes, eltérő feladatok között választani. A rádió, vagy a CD lejátszó működtetése mellett gyakori, hogy ugyancsak kormány kapcsoló segítségével lehet beállítani, beindítani és leállítania a tempomatot is. Mivel a kormány kapcsoló nagyon funkcionális, ezért nagy a kísértés arra, hogy minél több dolgot lehessen vele irányítani. Csakhogy a túl sok minden egy határon túl már a praktikusság ellen hat, ezért érdemes nem túlzásba vinni a használatát.