AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Visszapillantó tükör kapcsoló választása.

Visszapillantó tükör kapcsoló segítségével lehet a megfelelő pozícióba állítani az elektromos visszapillantó külső tükröt. Az elektromos motorral mozgatott tükröt a kapcsoló segítségével négy irányba lehet pozicionálni. További autó érzékelőkre, jeladókra, kapcsolókra, elektronika alkatrészre is szüksége lenne? Nálunk biztosan megtalálja, amit keres.

A visszapillantó tükör kapcsoló szerepe

Az elektromos visszapillantó tükröket elektromos motor mozgatja úgy, hogy mindig a vezető testalkatának megfelelő pozícióba lehessen őket állítani ahhoz, hogy a legjobb képet adják a kocsi oldalánál és az autó mögött történő eseményekről, ami alapvető fontosságú a balesetmentes vezetéshez.


Keresse meg az autójához megfelelő visszapillantó tükör kapcsoló alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A tükröket mozgató motor irányítását látja el a visszapillantó tükör kapcsoló. Feladata nem is olyan egyszerű. Először lehetővé kell tegye a választást a két oldali külső tükrök között. Aszerint, hogy melyiken akarunk állítani. Ezt követően négy irányba kell lehetővé tenni a tükör mozgatását. A lefelé és felfelé, illetve az előre és hátra döntést kell vezérelnie.

A visszapillantó kapcsolóval szembeni követelmények

Autó visszapillantó tükör kapcsoló

A legfontosabb szempont, hogy a kapcsoló könnyen és stabilan felszerelhető legyen egy olyan helyre – rendre az első ajtó belső falára, vagy a sebváltó melletti boxra -, ahol könnyen hozzáférhető és használata nem vonja el a vezető figyelmét a forgalomtól, ha esetleg menet közben állít a tükrön, ami egyébként nem ajánlott, mert a helyes megoldás, a tükrök beállítása még indulás előtt. A másik, hogy a gombnak elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy kézzel egy érintéssel lehessen mind a négy irányban mozgatni a tükröt. Mégpedig úgy, hogy se túl nagy erőkifejtésre ne legyen szükség, se ne legyen a gomb túl érzékeny, ami megnehezíti a beállítást. Természetesen a visszapillantó tükör kapcsoló beszerzése előtt alaposan szemügyre kell venni a tükröt, arra figyelve, hogy a kapcsoló kompatibilis legyen vele.