AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Üzemanyag befecskendező vezérlő választása.

Üzemanyag befecskendező vezérlő gondoskodik arról, hogy a motorban mindig a kívánt teljesítménynek megfelelő és az adott körülményekhez alkalmazkodó levegő-üzemanyag keverék jöjjön létre. A Kovács autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika webáruház "polcain" egyéb alkatrészek is megtalálhatóak, tekintse meg a teljes kínálatot!

Az üzemanyag befecskendező vezérlő szerepe

Az autó motorjának működése akkor optimális, amikor az ideális levegő-üzemanyag keverék kerül a hengerekbe, a megkívánt teljesítményt és a környezeti hatásokat is figyelembe vevő nyomással és hőmérsékleten. A korszerű, elektromos, vagyis komputeres vezérléssel ellátott befecskendező rendszerek lényege, ...


Keresse meg az autójához megfelelő üzemanyag befecskendező vezérlő alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...hogy a motor fontos részeiben működő szenzoroktól érkező jelek feldolgozása után a komputer gondoskodik a befecskendezés vezérléséről. Ezek a jeladó szenzorok mérik a beáramló levegő mennyiségét, hőmérsékletét, nyomását, a kiáramló égéstermékek hőfokát, mennyiségét.

Üzemanyag befecskendező vezérlő

Az üzemanyag befecskendező vezérlő működése

Az üzemanyag befecskendező vezérlő működésének lényege, hogy a motor működését és a környezetét, de még a vezető gázpedálra kifejtett lábnyomását is figyelő tucatnyi szenzortól érkező jelzések feldolgozása után, összehasonlítja az adatokat azokkal a tárolt adatokkal, amelyek az optimális motorműködéshez tartoznak és úgy szabályozza a megfelelő alkatrészek működését, hogy azok a tárolt optimumhoz hasonló értékeket érjenek el. Mindezt a komputerekre jellemző számítási gyorsasággal és folyamatosan végzi. Ez azt jelenti, hogy az érzékelő jeladóktól kiindulva a számtalan érzékeny, vezérelt alkatrészig bezárólag számtalan hibaforrás van, amelyek csak komputeres vizsgálattal azonosíthatók és szinte kizárólag az alkarészek cseréjével javíthatók.