AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kombinált műszer választása.

A kombinált műszer az, ami az autóban méri az üzemanyag és egyéb fontos értékek szintjét, tehát a kombinált műszer elengedhetetlen alkatrésze minden egyes autónak. Kombinált műszert bármelyik autómárkához lehet szerezni, legyen az benzin, vagy diesel meghajtású, ráadásul ez nem is tartozik a legköltségesebb alkatrészek közé, tehát nem kell pánikba esni ha elromlik.

A kombinált műszer alkalmazása

A kombinált műszer tehát nemcsak az üzemanyag szintjét jelzi, hanem a hűtőfolyadék hőmérsékletét, valamint a kenőolaj és a pneumatika nyomását, az autóbuszokon, traktorokon és teherautókon pedig az akkumulátor állapotát is képes megmutatni, tehát egy igazán hasznos eszközről van szó. A kombinált műszer színes jelzőlámpákat tartalmaz, ráadásul a négy különböző mérőműszert teljes függetlenül egymástól is lehet variálni. A mérőműszer csakis a hozzá tartozó jeladóval működik kellően. Ha a kombinált műszer elromlik, akkor az eszköz cserét igényel, és ezt az alkatrészt szinte bármelyik alkatrész üzletben, autós boltban vagy autószervizben megvásárolhatja, megrendelheti.


Keresse meg az autójához megfelelő kombinált műszert:


A kombinált műszer tulajdonságai

Kombinált műszer A kombinált műszer tartalmaz 4 vagy 5 darab kereszttekercses mérőműt is, valamint a kombinált műszer egy korróziónak ellenálló, belső világítású faházba beépített mérőművel rendelkezik. A műszer mutatói a jeladók villamos paraméterei alapján térnek ki. A kombinált műszer működtető feszültsége 24 vagy 12 V. A kombinált műszer márkák közül az egyik legkiválóbb a Saab, amely szinte minden autómárkához gyárt megfelelő kombinált műszert. A legjobb Saab kombinált műszer típusok a Saab 99, a Saab 900, a Saab 9000, valamint a Saab 9-3, ezekre mindenképpen érdemes beruházni, hiszen nagyon jó minőségűek, és sokkal hosszabb élettartamúak más márkáknál.