AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kombinált műszer választása.

A kombinált műszer az, ami az autóban méri az üzemanyag és egyéb fontos értékek szintjét, tehát elengedhetetlen alkatrésze minden egyes autónak. Bármelyik autómárkához lehet szerezni, legyen az benzin, vagy diesel meghajtású, ráadásul ez nem is tartozik a legköltségesebb alkatrészek közé, tehát nem kell pánikba esni ha elromlik. Webáruházunkban még számos más autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika alkatrészek is beszerezhetőek, tekintse meg a teljes kínálatot!

A kombinált műszer alkalmazása

A kombinált műszer tehát nemcsak az üzemanyag szintjét jelzi, hanem a hűtőfolyadék hőmérsékletét, valamint a kenőolaj és a pneumatika nyomását, az autóbuszokon, traktorokon és teherautókon pedig az akkumulátor állapotát is képes megmutatni, tehát egy igazán hasznos eszközről van szó. Színes jelzőlámpákat tartalmaz, ráadásul a négy különböző mérőműszert teljesen függetlenül egymástól is lehet variálni. A mérőműszer csakis a hozzá tartozó jeladóval működik kellően. Ha elromlik, akkor az eszköz cserét igényel, és ezt az alkatrészt szinte bármelyik alkatrész üzletben, autós boltban vagy autószervizben megvásárolhatja, megrendelheti.


Keresse meg az autójához megfelelő kombinált műszer alkatrészt:


A kombinált műszer tulajdonságai

Kombinált műszer 4 vagy 5 darab kereszttekercses mérőműt is tartalmaz, valamint a kombinált műszer egy korróziónak ellenálló, belső világítású faházba beépített mérőművel rendelkezik. Mutatói a jeladók villamos paraméterei alapján térnek ki. Működtető feszültsége 24 vagy 12 V. A kombinált műszer márkák közül az egyik legkiválóbb a Saab, amely szinte minden autómárkához gyárt megfelelő kombinált műszert. A legjobb Saab kombinált műszer típusok a Saab 99, a Saab 900, a Saab 9000, valamint a Saab 9-3, ezekre mindenképpen érdemes beruházni, hiszen nagyon jó minőségűek, és sokkal hosszabb élettartamúak más márkáknál.