AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kovács Autó hírek

Kovács Autó a kezdetektől napjainkig

 

 

Az Ország Boltja 2018

Kovács Autó 2018 Ország boltja 1. helyezett lettCégünk, az 1998-ban alakult Kovács Autóalkatrész Kft. 2014, illetve a tavalyi év után immáron harmadszorra nyerte el az Ország Boltja verseny autó-motor kategóriájának Minőségi díját. Az országos versenyt egyébként webáruházak számára hirdetik minden évben, különböző kategóriákban. Olvassa el a teljes cikket!

Az Ország Boltja 2017

Kovács Autó 2017 Ország boltja lett minőségi bolt 1. helyezetCégünk, a Kovács Autóalkatrész Kft. 2014 után ismét elnyerhette az Ország Boltja verseny Minőségi díját Autó-Motor kategóriában. Míg korábban az alkatreszek.hu szerkezetével, kialakításával, áttekinthetőségével és rendkívül egyszerű használhatóságával vívta ki a vásárlói elégedettséget, most a keresőmotorunk megbízhatóságával és praktikusságával, a kiszolgálás színvonalával sikerült a csúcsra törni. Tovább a teljes cikkre.

Cégünk története a Kovács család életének munkájaKovács mérnöké volt a hatvanas években Szeged legismertebb autószerelő műhelye. Nemcsak Szeged környékéről keresték meg műhelyét, Bécs és Belgrád között átmenő forgalom körében is megbecsült szakember ként ismerték. Pedig Kovács István, inkább célgépek tervezőjének és gyártójának tartotta magát. Fia szintén az autószereléssel kezdte karrierjét, később pedig a autóalkatrész kiskereskedéssel folytatta a Kovács Autó sikereit. Olvassa el cégünk történetét, ismerje meg múltunkat, munkáink eredményeit.

Az Ország Boltja 2014

Kovács Autó 2014 Ország boltja lett minőségi bolt 1. helyezetLezárult az Ország Boltja 2014 verseny és megtörtént a díjátadó gála. Ezen a versenyen a hazai e-kereskedelmi webáruházak meghatározó szereplői vettek részt. Mint tudják a Kovács Autóalkatrész Webáruháza is nevezett az Ország Boltja 2014 versenyre Autó-Motor kategóriában. Vásárlóink értékeléseik köszönhetően, az Árukereső.hu által szervezett: Az Ország Boltja 2014 versenyen Autó-Motor Minőségi kategóriában I.helyezést ért el az alkatreszek.hu - Kovács Autóalkatész webáruház. Köszönjük szavazataikat, értékeléseiket! Erősíti bennünk a hitet, hogy érdemes keményen dolgozni, lépést tartva korunk és ügyfeleink igényeivel. Kovács Autó csapata. Tekintse meg Oklevelünket.

Tavasz autószervizelés - Délmagyar cikk 2013.04.19.

Kovács Autó hírek - Tavaszi nagy szervizelés
 
Kevesen tudják és még kevesebben foglalkoznak vele, mi történt az autójukkal a tél folyamán! Összegyűjtöttünk néhány hasznos tanácsot. A nyári gumik felszerelése előtt érdemes ellenőrizni az autó futóművet, mivel a tél folyamán az fokozott igénybevételnek volt kitéve a kátyús utakon - hívja fel az autósok figyelmét a Kovács Autó Bosch Car Service. A gépjárművek első és hátsó futóművének állítása egyaránt fontos. Az autó használatakor a felfüggesztés és futómű is deformálódik, kopik, elhasználódik. Megváltozhat a kerék dőlése, összetartása. Olvassa el a teljes Délmagyar cikket, mit írnak rólunk az újságok.

 

További média hírek:

Olcsó autóalkatrészek a Kovács Autó webáruházában: Technokrata hírportál - 2015.10.12.

Kovács Autó, a szegedi legenda: Hir.ma portál - 2015.10.01.

Az autók felkészítése a tavaszi időszakra. Délmagyar cikk 2013.03.12.

Kovács Autóalkatrész Kft. Thule kínálatáról. Délmagyar cikk 2011.02.25.

Kovács Autó - az alkatrésztől a szervizig. Délmagyar cikk 2011.02.15.

Kovács Autó Bosch Szakszerviz – gumiszerviz felsőfokon. Délmagyar cikk 2010.11.02.