AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Menetdinamika szabályozás érzékelő választása.

Menetdinamika szabályozás érzékelő biztosítja, hogy a gépkocsi oldalirányú gyorsulását érzékelve és azt a kerekek fordulatszámával összevetve a központi komputer beavatkozhasson a meghajtásba az autó stabil úttartása érdekében. Keresgéljen kapcsolódó autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika alkatrészeink között!

A menetdinamika szabályozás érzékelő jelentősége

A menetdinamika szabályozás érzékelő jelentősége abban áll, hogy segítségével az autó központi vezérlése a vezető akaratától függetlenül, sőt annak ellenére be tud avatkozni az autó meghajtásába és kormányozásába annak érdekében, hogy extrém körülmények között is fennmaradjon az autó biztonságos úttartása. A kanyarokban, hirtelen gyorsítások alkalmával a karosszéria és a futómű között relatív gyorsulás léphet fel, ami drámai hatással lehet a jármű úttartására, a kerekeknek a tapadására az út felületéhez. A „túlhajtott” autó rendkívüli baleseti kockázatot hordoz magában, aminek csökkentésére fejlesztették ki a menet szabályozás érzékelő berendezést.


Keresse meg az autójához megfelelő menetdinamika szabályozás érzékelő alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Információ a központi vezérléshez

Autó út éles kanyarA menetdinamika szabályozás érzékelő arról informálja a központi vezérlést, hogy milyen erők lépnek fel, amelyek a futóművek úttartását befolyásolják. Ezekből és a kerekek fordulatszámából, a gázpedál, a kormány állásából a komputer a sebesség megválasztására, a kanyarodás ívének meghatározására vonatkozó következtetéseket von le és ennek megfelelő utasításokat ad az egyes alkatrészegységek felé, beleértve a motor fordulatszámát is. Ez a komplex rendszer a vezető hibáitól is védi az utasokat és benne nagyon fontos szerepet játszik a menetdinamika szabályozás érzékelő.