AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

ABS vezérlőegység készlet választása.

ABS vezérlőegység készlet felhasználásával nem csak az ABS vezérlőegységet cserélhetjük újra, de a hozzá tartozó alkatrészeket és szerelvényeket is felújíthatjuk. Tekintse meg kapcsolódó autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika kínálatunkat is!

Az ABS vezérlőegység készlet előnye

Az ABS vezérlőegység készlet megvásárlásának előnye, hogy a blokkolásgátló fékrendszerünket szinte teljesen komplett újjá varázsolhatjuk, ami növeli a javítás hatékonyságát, mivel nem fordulhat elő, hogy - bár magát a vezérlőegységet újra cseréltük -, ...


Keresse meg az autójához megfelelő ABS vezérlőegység készlet alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


ABS vezérlőegység készlet

...de a hozzá kapcsolódó szerelvények elhasználtsága miatt hamarosan újra szervizbe kell vinni az autót az ABS környékén felfedezett hibák miatt. Hiába működik hibátlanul ugyanis maga a vezérlőegység a kompakt dobozában, ha a hozzá érkező vezetékek és csatlakozások gyatra állapotban vannak, meglazultak, egyes forrasztásoknál rövidzárlat keletkezett.

Az ABS vezérlőegység készlet beszerzése

Az ABS vezérlőegység készlet nem filléres holmi. Az ára bőven 100 ezer forint fölött van. Ezért nem közömbös, hogy mennyire körültekintően járunk el a megvásárlásakor. Ez annyit jelent, hogy az autó márkája és évjárata mellett számos egyéb tényezőt is figyelembe kell venni, amikor egy adott vezérlőegység készlet megvásárlása mellett döntünk. A legjobb útmutató itt is, mint szinte minden esetben, a cikkszám. A legegyszerűbb, ha abból a meglévő ABS vezérlőegységből indulunk ki, amely meghibásodott, ugyanis pontosan olyanra, csak egy új, hibátlanra van szükségünk.