AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Ablakemelő kapcsoló választása.

Ablakemelő kapcsoló használatával tudjuk a kocsi belsejéből elindítani az elektromos ablakemelőt. A kapcsolók megnyomásával vagy lenyitjuk, vagy felzárjuk a gépkocsink ablakait. Webáruházunkban egyéb autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika alkatrészek is kaphatóak, tekintse meg széles választékunkat!

Ablakemelő kapcsolók működése és meghibásodásuk okai!

Az ablakemelő kapcsoló folyamatos nyomásával és elengedésével félig, harmadáig, tetszőleges mértékben zárhatjuk, vagy nyithatjuk az ablakot, de egyetlen nyomás után, a gombot elengedve ütközésig nyithatjuk, vagy zárhatjuk az ablakot.


Keresse meg az autójához megfelelő ablakemelő kapcsolót:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Az alkatrész hibája pont olyan, mint minden más kapcsoló esetében, vagyis 90 százalékban elektromos hiba, ami nem jelenti azt, hogy a kapcsoló más traumáktól védve lenne, nem lehetne letörni, nyomorékra nyomni egy a kocsiban szállított nagyobb, nehezebb tárggyal, vagy a gyerekek unalmukban ne tudnák darabokra szedni, valamit beledugni, beleszorítani ragacsos anyaggal. Folyadékkal tönkre tenni.

Javítás kapcsolási rajz alapján.

Ablakemelő kapcsoló

Az elektromos hibákat másképpen kell javítani, mint azt, amikor magának a kapcsolónak a műanyag teste sérül. Persze az ablakemelő kapcsoló javítás is az esetek nagy hányadában nem más, mint az kapcsolók cseréje. Törött, vagy kakaóval feltöltött kapcsoló esetében gyakran nincs is más más orvosság. Az ablakemelő kapcsoló bekötési rajz alapos áttanulmányozása kellemetlen meglepetésektől óvhatja meg az amatőr gépkocsiszerelőt, aki elhatározza, hogy beleássa magát az ablakemelő kapcsoló javítás rejtelmeibe. Az ablakemelő bekötési rajz követése a javítás elengedhetetlen feltétele, csak ehhez ismernünk kell az elektromos áramkörök és alkarészek jelzéseit, az ilyen bekötési rajzot tudnunk kell olvasni. Egy egyszerű kapcsoló csere nem feltétlen okozhat problémát. Rendelje meg webáruházunkból kedvező áron!