AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Biztosíték doboz választása.

Biztosíték doboz gondoskodik az autónkban arról, hogy az egyes elektromos berendezések védelmét szolgáló biztosítékok védve legyenek és elláthassák a feladatukat.

A biztosíték doboz funkciója

A biztosíték doboz funkciója, hogy – egyrészt – helyet adjon, mégpedig lehetőleg egy meghatározott és hozzáférhető ponton az autó elektromos berendezéseinek védelmét szolgáló különféle biztosítékoknak, másrészről megvédje azokat az autóban előforduló agresszív vegyszerek, az esetleges mechanikus behatások káros következményeitől. 


Keresse meg autójához megfelelő biztosíték dobozt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Gondoljunk ilyenkor a vízre, a párára, vagy az olajra ugyanúgy, mint minden egyéb szennyeződésre a portól kezdve a kisebb nagyobb kavicsokig, kövekig bezárólag, amelyek esetleg felverődhetnek a motortérbe is.  Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

 

A biztosító dobozzal szembeni elvárások

Biztosíték doboz

A biztosító doboznak ahhoz, hogy megvédje a benne lévő biztosítékokat a vegyi és mechanikus behatásoktól – ami egyébként lehet az autószerelő, vagy az autós tevékenységének a következménye is – kellően erős és a vegyszereknek ellenálló anyagbók kell készülnie. Erre a legalkalmasabbak természetesen a kemény és a vegyszerekkel, a vízzel reakcióba nem lépő műanyagok, amelyek könnyen formázhatók a szükséges alakúra, és ugyancsak probléma nélkül lehet beléjük tájékoztató szöveget préselni arról, melyik biztosíték melyik berendezéshez tartozik.