AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Ülésállító vezérlő választása.

Mivel naponta egyre többen ingáznak autóval, a kényelem a volán mögött fontosabb mint valaha. Ahhoz, hogy fokozza a vezetési élményt, könnyen állítani lehet a jármű ülését az ülésállító vezérlő segítségével. Az ülésállító vezérlő hálózati vezérlők segítségével állítja be, és optimizálja az ülés ergonomikus egyensúlyát. A piacon több gyártó is készít ilyen alkatrészeket, amelyek mind kifogástalan minőségűek. Böngésszen kapcsolódó autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika termékkínálatunkból!

Az ülésállító vezérlő tulajdonságai

Az ülésállító vezérlő széleskörű beállítási opcióinak következtében az optimális kényelem és a törésbiztonság is könnyen beállítható. A vezérlő moduláris felépítése miatt a kézzel és elektromosan beállítható első üléseket akár húszféleképpen is be lehet állítani. Az ülésállító vezérlő tehát egy elengedhetetlen része minden autónak, hiszen ez felel leginkább a sofőr és az utasok kényelméért is. Manapság pedig akár a telefonokra is le lehet tölteni az ülésállító vezérlő applikációt, így bármikor állíthatunk az ülésen a telefonunk segítségével.


Keresse meg az autójához megfelelő ülésállító vezérlő alkatrészt:


Hogyan állítsuk be a megfelelő ülőhelyzetet az ülésállító vezérlő segítségével?

Autó ülésNagyon sok vezető nem ül kényelmesen vezetés közben az autójában, viszont a jó ülőhelyzet elengedhetetlen a balesetmentes vezetéshez. Ezért jött létre az ülésállító vezérlő, amellyel egy szempillantás alatt kényelembe helyezhetjük magunkat. Az első és legfontosabb, amire oda kell figyelni, az az, hogy mennyi az optimális távolság az ülés és a kormány között, természetesen ez is egyéntől függ. Ezután azt is beállíthatja, hogy a fejtámla, hogy álljon, van, akit például zavar a fejtámla, van aki pedig csak arra dőlve tud kényelmesen vezetni. A mai korszerű ülésállító vezérlővel ezeket és még sok mást is egy szempillantás alatt megoldhat, hogy aztán maximális kényelemben vezethessen.