AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Utastér hőmérséklet érzékelő választása.

Utastér hőmérséklet érzékelő méri az autó utasterének hőmérsékletét és jelet ad a műszerfalra, ahol a hőmérséklet leolvasható, vagy az automata légkondicionálónak, amely a jel ismeretében szabályozza a légkondicionálót. Webáruházunkban számos egyéb minsőégi autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika autóalkatrészek is kaphatóak pénztárcabarát árakon.

Az utastér hőmérséklet érzékelő feladata

Az utastér hőmérséklet érzékelő egyrészt információt szolgáltat a vezető és az utasok számára az autó utasterének hőmérsékletéről, amit általában a műszerfalon lehet egy kijelzőről leolvasni, másrészt jeladó is, amely információval látja el az autó légkondicionáló rendszerének vezérlő egységét, ...


Keresse meg az autójához megfelelő utastér hőmérséklet érzékelő alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...amely az adott jel függvényében kapcsolja be a fűtést, vagy a hűtést és működteti egészen addig, amíg a hőmérséklet jeladó olyan értéket nem jelez számára, amely a hűtés, vagy a fűtés célértékének volt beállítva.

Az utastér hőmérséklet érzékelő cseréje

Utastér hőmérséklet érzékelő

Mint minden jeladó az autóban, az utastérhőmérséklet jeladó is elromolhat. Ez ugyan nagyon ritkán szokott előfordulni, de ha mégis, akkor ugyancsak ritkán van mód a javítására, helyette általában a csere marad az egyetlen használható megoldás. Ilyenkor alapvetően arra kell figyelni, hogy a csere utastérhőmérséklet érzékelő kompatibilis legyen az autónkban használatos légkondicionáló rendszerrel, hiszen annak a számára nyújt majd elsősorban információkat. Könnyebb a feladatunk, ha csak az utastéri kijelző számára adatokat továbbító utastérhőméséklet érzékelőt keresünk, mert azt egyszerűbb a kijelzővel szinkronba hozni.