AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Többfunkciós relé választása.

Többfunkciós relé segítségével bonyolultabb és összetettebb vezérlési feladatok is megoldhatók anélkül, hogy minden művelethez külön relére lenne szükség, ami nem csak megtakarítás, de csökkenti a meghibásodás lehetőségét is. Webáruházunk autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika választékában számos más terméket is talál, böngésszen a teljes választékból!

 

A többfunkciós relé lényege

 

A többfunkciós relé, mint minden relé kapcsolást és elengedést tesz lehetővé és így a vezérelt elektronikus berendezéseket ki- és be tudja kapcsolni. A relé feszültség alatt készenléti állapotban van és egy elektromos impulzus hatására az előre beállított funkció vagy esetleg program szerint fog eljárni. 


Keresse meg az autójához megfelelő többfunkciós relét:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ez tehát azt jelenti, hogy a többfunkciós relét egy impulzussal a beállítástól vagy a programtól függően több feladat beindítására vagy leállítására is fel tudjuk használni és ez a legnagyobb előnye.

 

Miért jó?

 

Többfunkciós relé

A többfunkciós relé egyszerűbben és könnyebben üzemeltethető, egyszer kell egy helyre beszerelni. Hasznossága, ami főleg abban ölt testet, hogy – bár némileg bonyolultabb egy egyszerű, egy funkciós relénél, de mégiscsak - egy alkatrész, tehát a több funkcióval lineárisan nem nő a meghibásodás esélye. Természetesen minden elektromos berendezés el tud romlani, így a többfunkciós relé is. Ilyenkor általában a csere jelenti a hiba kiküszöbölését, mert ha a relében valami felmondja a szolgálatot, az esetek nagy többségében olyan jellegű változást okoz a szerkezetben, amit nem lehet javítással megszüntetni, annál is inkább, mert eleve úgy gyártják őket, hogy a belsejük szinte megközelíthetetlen.