AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Féklámpa kapcsoló választása.

Féklámpa kapcsoló nélkül nem gyúlna ki a gépjármű féklámpája, amely jelzi a mögötte haladóknak a jármű fékezését. Az alkatrész tehát érzékeli a fékpedál lenyomását, és azzal egy időben bekapcsolja a féklámpákat és bekapcsolva is tartja őket, egészen addig, amíg a vezető lába a fékpedálon van. Böngésszen további autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika kínálatunkban is!

Féklámpa kapcsoló hiba

A féklámpa kapcsoló hiba abban mutatkozik meg, hogy a fékpedál megnyomása, a gépkocsi fékezése ellenére a hátsó féklámpák nem gyulladnak ki, illetve a fékezési folyamattól függetlenül vibrálnak, pislákolnak, esetleg a folyamatos fékezés ideje alatt kialszanak.


Keresse meg az autójához megfelelő féklámpa kapcsoló alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ezek mögött mindig valamilyen elektromos hiba rejlik, aminek forrása a leggyakrabban a féklámpa kapcsoló hiba, de azért az is lehet, hogy csak a féklámpában van érintkezési hiba, bár akkor nyilván a két féklámpa nem egyszerre pislákol.

Bekötése és javítása

Autó féklámpa kapcsoló Az alkatrész javítása az esetek nagy részében cserét jelent. Ez a legjobb megoldás, mert csak a csere az, ami megnyugtatóan biztosítja a hibátlan működést, amit a balesetveszély miatt nem lehet toldozással, foltozással helyettesíteni. A féklámpa kapcsoló javítása, cseréje esetén nagyon fontos, hogy a kapcsoló bekötése hibátlan legyen. Ellenkező esetben a tökéletes állapotban lévő alkatrész működése sem lehet zavartalan. Így aztán tanácsos, mint ahogy általában a fékhez, a féklámpa kapcsoló bekötéséhez is szakszervizbe vinni a kocsit.