AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Beszívott levegő hőmérséklet érzékelő választása.

Beszívott levegő hőmérséklet érzékelő gondoskodik arról, hogy a motorban a sűrítés alkalmazkodjon a levegő hőmérsékletéhez. A levegő nyomása ugyanis függ a hőmérsékletétől, és az elektromos motorvezérlésnek tudnia kell, hogy milyen nyomással érkezik a levegő sűrítés előtt. Válogasson kapcsolódó autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika kínálatunkból!

A beszívott hőmérséklet érzékelő által keltett elektromos jel ad információt a vezérlés számára.

A beszívott levegő hőmérséklet érzékelő hiba következménye a nem hatékony motorüzemelés, szélsőséges esetben az alapjárat összeomlása, a motor leállása lehet.


Keresse meg az autójához megfelelő beszívott levegő hőmérséklet érzékelő alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A motor elektronikus vezérlése ugyanis számos adat felhasználásával szabályozza a motorban a sűrítést, a beáramló levegő- és az égéstérbe juttatandó üzemanyag mennyiségét. Ha ehhez a tevékenységéhez bárhonnan hibás adatot kap, akkor rossz információt ad a motor vezérléséhez, abban hibák keletkeznek, a motor működése nem lesz optimális. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

 

Beszívott levegő hőmérséklet érzékelő javítás

Beszívott levegő hőmérséklet érzékelő

 

A beszívott levegő hőmérséklet érzékelő hiba javítás csak nagyon ritkán válik szükségessé. Ha mégis, akkor javítás helyett általában a csere jön számításba. A beszívott levegő hőmérséklet érzékelő javítás tehát annyit tesz, hogy a meghibásodott alkatrészt, aminek beszerzése természetesen nem csak a javító szerviz feladata lehet, de egy autóalkarész webáruház is alkalmas lehet rá. Itt is figyelni kell azonban a márkára és a típusra, tehát a cikkszámot érdemes segítségül hívni, ha pontosan azt a beszívott levegő hőmérséklet érzékelő kerüljön a virtuális kosarunkba, amelyik a kocsinkba illik.