AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Ablaktörlő kapcsoló választása.

Ablaktörlő kapcsoló azért van a kocsiba szerelve, hogy segítségével elindíthassuk, vagy megállíthassuk az ablaktörlőt. Már ha ez ilyen egyszerű lenne. Mert bizony egy egyszerű vagy mezei kapcsoló is jóval többet tud ennél. Ha egyéb autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika alkatrészekre is szüksége lenne, tekintse meg további termékeinket is.

Ablaktörlő kapcsoló

Itt van például mindjárt az ablaktörlő intervallum kapcsoló, amely azt az intervallumot, a két törlés közti időtartamot szabályozza, vagyis azt is mondhatjuk, hogy az ablaktörlő intervallum kapcsoló végül is az ablaktörlő működésének sebességét, a lapát mozgásának gyakoriságát  szabályozza.


Keresse meg az autójához megfelelő ablaktörlő kapcsoló alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Magára egy kicsit is adó ablaktörlő kapcsoló ezen kívül arra is alkalmas, hogy érintésével ablakmosót fecskendezhessünk a szélvédőre és akár a hátsó ablakra is, vagyis azt is el lehet dönteni, hogy hátra és előre egyaránt jusson-e mosófolyadék. 

Intelligens alkatrész

Ablaktörlő kapcsoló

Az intelligens ablaktörlő kapcsoló nem csak arra képes, hogy a mi döntéseinket közvetítse a törlőrendszer felé, de arra is, hogy maga döntsön, és a gépkocsivezető beavatkozása nélkül kapcsolja ki- vagy be az ablaktörlőt. A nem is olyan egyszerű megoldás lényege, hogy jellemzően egy nedvességérzékelő szenzortól kap utasítást, és indítja be az ablaktörlést. Ehhez elég, hogy esni kezdjen az eső, vagy nagyobb mennyiségű sár, víz verődjön fel a szélvédőre.

Megfelelő márkához megfelelő kapcsolót

Ezek az alkatrészek is márkafüggőek, tehát van Suzuki, Skoda vagy Ford ablaktörlő kapcsoló és így tovább. Ezeket a márkaszervizek mellett kivétel nélkül webáruházak is forgalmazzák, természetesen autóalkatrész webáruházak. Az ablaktörlő kapcsoló árak nem csak márkafüggőek, de aszerint is változhatnak, hogy melyik autóalkatrész webáruházban szerezzük be őket. Az autóalkatrész webáruházak nem csak a kínálatukban különböznek egymástól, de eltérő árpolitikát is folytatnak, tehát érdemes körülnézni a webáruházak között.