AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kezelőegység, fűtés, szellőzés választása.

Kezelőegység, fűtés, szellőzés említésekor a gépkocsi műszerfalán a klímát vezérlő gombok, csúszkák és a beáramló levegő mennyégének szabályozását lehetővé tevő takarók sokasága jut az eszünkbe. Joggal. Válassza ki az Ön által keresett alkatrészt az autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika autóalkatrész webáruház kínálatából.

Kezelőegység, fűtés, szellőzés vezérlésére

A kezelőegység a fűtés, szellőzés vezérlésére nagyon sokféle berendezést és a mögöttük megbújó – nem ritkán – bonyolult elektronikát takar. Ezek feladata, hogy a gépkocsi vezetőjének minél kevesebb és minél egyszerűbb utasításával lehessen az utasteret télen-nyáron a legkellemesebbre temperálni. A megfelelő hőmérséklet biztosítása mellett a lehető legészrevétlenebbül kell megoldani a levegő cseréjét is, hiszen hosszú úton, az autóban helyet foglaló utasok és a vezető számára folyamatosan oxigéndús friss levegőt kell az autóba pumpálni. Ezekhez funkcionális, jól átlátható, könnyen kezelhető kezelőegység szükséges.


Keresse meg az autójához megfelelő kezelőegység, fűtés, szellőzés alkatrészeket:


Mire jó?

Autó szellőzés kezelőegységA kezelőegység a fűtés, szellőzés vezérléséhez igen sok berendezést irányít. Az automata klímáknál a legegyszerűbb a vezető feladata, mert ott gyakorlatilag elegendő a kívánt hőmérsékletet beállítani és onnantól kezdve minden megy automatikusan, a meleg levegő befújása és a szellőzés egymást kiegészítve, harmonikusan valósul meg a központi komputer és a klimatizáció saját vezérlése irányításával. Ahol ennyi elektronika, gomb, csúszka és egyéb segédberendezés van, ott nyilván meghibásodás is előfordul. Ezek javítása szakembert igényel, de végső megoldásként le is lehet cserélni a teljes kezelőegységet, ami azért nem gyakran fordul elő.