AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fényszórómosó törlőkar választása.

Fényszórómosó törlőkar tisztítja meg menet közben az autó fényszóróját a felverődött víztől, sártól és egyéb szennyeződéstől, hogy ezzel a fényszóró hatékonyságát és fényerejét fenntartsa. Tekintse meg kapcsolódó autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika kínálatunkat!

 

A fényszórómosó törlőkar

 

A fényszórómosó törlőkar a végére szerelt lapáttal a fényszóró üvegét tisztítja meg menet közben. Valójában a szélvédőt megtisztító ablaktörlővel azonos elven működik. Mechanikus felépítése is megegyezik azzal, csak a fényszórómosó kar lényegesen rövidebb és a lapát is kisebb, hiszen jóval kisebb felületet kell tisztán tartania, mint egy ablaktörlő lapátnak. Abban is hasonlít a „nagy testvéréhez”, hogy hatékony működése csak akkor biztosítható, ha az ablaktörlőhöz hasonlóan, itt is egy rendszer részeként működtetjük. Ez azt jelenti, hogy a törléshez friss és megfelelő oldószert tartalmazó folyadéknak az üvegre permetezésére van szükség. 


Keresse meg az autójához megfelelő fényszórómosó törlőkar alkatrészt:


Miért fontos?

 

Autó fényszóró mosóA fényszórómosó törlőkar tehát a fényszóró üvegére spriccelt mosószerrel együtt hatékony. Ez azt is jelenti, hogy működtetéséhez fel kell tölteni a mosószert tartalmazó tartályt a megfelelő folyadékkal. Ezt követően már minden megy a maga útján és amikor a hosszú esős úton, vagy a sáros városi közlekedés alatt a fényszórók üvege bepiszkolódik, akadályozva a fénysugár haladását, akkor egy gombnyomással be kell kapcsolni és mozgásba kell hozni a fényszórómosó törlőkart, ami automatikusan mosószert is permetez az üvegre. A törlőkar, mivel az autó elején, olyan helyen van felszerelve, ahol fokozottan van kitéve mindenféle mechanikus hatásnak, felverődő kőnek, sárnak, gyakran megsérül és cserére szorul.