AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Mosóvíz tartály érzékelő választása.

Mosóvíz tartály érzékelő segítségével tudja az autó vezetője figyelemmel kísérni az ablakmosó tartályban található mosóvíz mennyiségének alakulását. Webáruházunk autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika kínálata még több terméket foglal magában, tekintse meg a teljes kínálatot!

A mosóvíz tartály érzékelő szerepe

A mosóvíz tartály érzékelő arról küld információt az autó műszerfalán található kijelzőhöz, hogy van-e még elegendő mosóvíz a szélvédő mosó tartályában. Ez nagyon fontos lehet szélsőséges időjárás esetén, főleg olyankor, amikor a nedves aszfaltról nagy mennyiségben verődik fel a piszkos víz, ...


Keresse meg az autójához megfelelő mosóvíz tartály érzékelő alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...de az eső már nem, vagy csak gyengén esik ahhoz, hogy mosóvíz használata nélkül is folyamatosan le lehessen törölni a szélvőre felverődött sarat. Ilyenkor fontos, hogy az autós időben kapjon információt a mosóvíz fogyásáról, hogy az első kínálkozó alkalommal fel tudja a tartályt tölteni.

A mosóvíz tartály érzékelő cseréje

Mosóvíz tartály érzékelő

A mosóvíz tartály érzékelő egy elég komplett alkatrész, amely nagy részt műanyagból készül és ritkán romlik el, de ha igen, akkor általában nem lehet javítani, csak a cseréje lehet az egyetlen megoldás. A hibák nagy része a műanyag töréséből ered, amiben nagy szerepe van a mosóvíz tartályokban előforduló fagyálló és tisztító szerek káros vegyi hatásának, vagy az esetleges szennyező anyagoknak. Hiba észlelésekor érdemes az érzékelőt kiszerelni és jól átmosni. Ha ezután sem működik megfelelően, akkor el kell dobni és újról kell gondoskodni.