AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fényszóró kapcsoló választása.

Fényszóró kapcsoló segítségével változtathat a vezető a körülmény által megkövetelt fényszórók között. Az általában kacsoló gomb alakú szerkezeten több beállítást lehet kiválasztani, amelyeket piktogramok jelölnek.

A fényszóró kapcsolónak az alapfunkciók mellett több feladata lehet

A fényszóró kapcsolók nem teljesen szabadon választhatók, hiszen az egyes márkák más és más csatlakozást és funkciókat rendelnek hozzájuk. Alap esetben a kapcsolóval a helyzetjelzőt, a tompított fényt és a reflektort lehet bekacsolni. Valamivel több opció is létezik, ahol ködlámpát és menetfényt is lehet választani.


Keresse meg autójához megfelelő fényszóró kapcsolót:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Természetesen vannak ennél is bonyolultabb megoldások, ahol például a fényszórók csóvájának szögét is változtatni lehet a fényszóró kapcsoló segítségével, vagy a tompított fényszórót lehet lejjebb, vagy feljebb állítani, attól függően, hogy országúton, vagy városban halad-e az autó, vagy annak megfelelően, hogy mennyire és hogyan van a jármű megterhelve. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A fényszóró kapcsoló lehet kapcsoló rúd is

Fényszóró kapcsoló

Nem egyszerű fényszóró kapcsoló gomb, hanem fényszóró kapcsoló rúd is lehet. Ez valamivel több variációt tesz lehetővé, hiszen a fényszóró kapcsoló karra egymás mellé akár több a kapcsoló gomb funkcióit ellátó henger alakú fényszóró kapcsoló sorolható be, szinte tetszőleges állítási lehetőséggel. Ezen kívül a kart a tengelyével párhuzamosan benyomva, vagy kihúzva is mozgatni lehet, ami további funkciók hozzárendelését teszi lehetővé. Ezek a fényszóró kapcsoló karok egyébként azért is előnyösek, mert könnyebben kezelhetők és szinte anélkül is alkalmazni lehet őket, hogy a vezető akárcsak egy pillantást is vetne rájuk. Szemben a fényszóró kapcsoló gombbal, ami általában a kormány alatt van elhelyezve és nem igazán látszik jól.