AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olajszint érzékelő választása.

Olajszint érzékelő folyamatosan kedvezményes árakon! Webáruházunk széles kínálatában minőségi olajszint érzékelők között válogathat olcsón autójához. Olvassa el alkatrész ismertetőinket és győződjön meg akciós árainkról.

Olajszint érzékelő , Olajnyomás visszajelző lámpa

Olajszint érzékelő alatt ma már nem egy olajszint mérő pálcát értünk, bár az is tökéletesen megfelelt száz évig a célnak, hanem egy olyan szenzort, ami az utastérbe, a műszerfalra továbbítja az információt az olajszintről. Egy ilyen olajszint érzékelőt az előkelő olajszenzor névvel is szoktak illetni.


Keresse meg autójához megfelelő olajszint érzékelőt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Be kell ismerni, hogy mára nem elég azt tudni, hogy megfelelő-e az olajszint, vagyis van-e elég olaj a motor kenéséhez, mivel ezt az olajat ma már olajpumpa keringetteti, és az olajnak nemcsak kenési, de hűtési funkciója is van. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Olajszint érzékelő hiba

Olajszint érszékelő, motorolaj szintérzékelő

Tehát nagyon fontos tudni, hogy van-e kellő olajnyomás a rendszerben, amiről az a bizonyos olajnyomás visszajelző lámpa értesít minket. Az olajszint érzékelő hiba több csoportját különböztethetjük meg. Az egyik az érzékelő, a szenzor hibája. A másik hibaforrás a szenzor és a kijelző közötti kapcsolatban fordulhat elő, de természetesen elromolhat a kijelző is. Az olajszint érzékelő hiba javítás a legtöbbször az olajszint érzékelő szenzor cseréje. A vezetékek és a kijelző esetében gyakoribb a javítás.