AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fékműködtetés (motorvezérlés) kapcsoló választása.

Fékműködés (motorvezérlés) kapcsoló is van az autónkban a sok egyéb szenzor és jeladó mellett. Ez utóbbi arra való, hogy amikor az autó vezetője a fékpedálra lép, azonnal értesítse a központi számítógépet, amely már tudja a dolgát.

A fékműködés (motorvezérlés) kapcsoló egy jeladó

Fékműködés (motorvezérlés) kapcsoló segítségével lehet értesíteni az autó központi számítógépét arról, hogy a jármű vezetője a fékpedálra lépett, vagyis innentől kezdve ez az utasítás megelőzi a többit, ami annyit jelent – némi leegyszerűsítéssel – a gyakorlatban, hogy ugyanez a sofőr hiába nyomja a fékkel együtt a gázpedált is. A dolog azért ennél bonyolultabb és cizelláltabb is, mint ahogy a motor vezérlése sem ennyire egyszerű, de elég annyit tudnunk a fékműködés (motorvezérlés) kapcsoló feladatáról, amennyit itt vázoltunk.


Keresse meg az autójához megfelelő fékműködés kapcsolót:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Mi van, ha elromlik?

A fékműködés (motorvezérlés) kapcsoló is el tud romolni, mint minden más alkatrész is, és ebben az esetben is a legkézenfekvőbb megoldás az alkatrész cseréje. Ez nem olyan bonyolult feladat, legalábbis ami a szerelési részét érinti, mert a beszerzéshez már nagyobb odafigyelésre van szükség, igaz itt is sokat könnyít a dolgunkon, ha a cserére szánt alkatrészről leolvassuk a cikkszámot. Ha erre nincs mód, akkor végig kell menni a kereső programon és úgy megkeresni a márkának és az adott modellnek megfelelő fékműködés (motorvezérlés) kapcsolót.