AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Vészvillogó kapcsoló választása.

Vészvillogó kapcsoló megfelelő működése elengedhetetlen, ezért ha meghibásodott cserélje azonnal. Webáruházunkban folyamatosan kedvezményes árakon vásárolhat elakadásjelző kapcsolón túl számos más alkatrészt is autójához.

A vészvillogó kapcsoló működése közlekedés biztonsági szempontból létfontosságú.

A vészvillogó kapcsoló arra szolgál, hogy egyszerre üzembe helyezzük vele az autó valamennyi irányjelzőjét. Így vészvillogó kapcsoló segítségével jelezni tudjuk, hogy járművünk mozgásképtelen, veszélyhelyzetbe került, vagy a forgalmat akadályozó, balesetveszélyes helyen vesztegel.


Keresse meg autójához megfelelő vészvillogó elakadásjelző kapcsolót:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Egyesek a vészvillogó kapcsoló segítségével köszönik meg a forgalomban részvevő járművezető társaik udvariasságát is. Ez a gesztus – mármint a vészvillogó kapcsoló lenyomása néhány „villantásig” – ugyan szintén udvarias hozzáállást tükröz, de ugyanakkor szabálytalan is. A vészvillogó kapcsoló ugyanis a közlekedési szabályok szerint csak valódi veszélyhelyzetekben vehető igénybe. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Vészvillogó kapcsoló csere

Vészvillogó kapcsoló

Abban az esetben, ha a vészvillogó kapcsoló elromlik, és a vészvillogó kapcsoló javítás nem megoldható, akkor haladéktalanul szükséges a vészvillogó kapcsoló csere. Ebben az esetben ügyelnünk kell arra, hogy a gépkocsink típusához gyártott vészvillogó kapcsoló beszerelése történjen meg. Vészvillogó kapcsoló gyártás, vészvillogó kapcsoló készítés számtalan műhelyben zajlik. Így a boltokban számtalan féle vészvillogó kapcsoló eladó, de a kapható vészvillogó kapcsolók közül azonban csak néhány fajta vészvillogó kapcsoló építhető be egy adott jármű gyártmányba.  Természetesen gyártónként eltérő a vészvillogó kapcsoló ár. A vészvillogó kapcsoló csere és a vészvillogó kapcsoló javítás a szakemberek feladata. Ezért, ha nincs jártasságunk az autóvillamossági szerelések területén, akkor ne kezdjünk bele a vészvillogó kapcsoló barkácsolásába.