AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Vészvillogó kapcsoló választása.

Vészvillogó kapcsoló megfelelő működése elengedhetetlen, ezért ha meghibásodott cserélje azonnal. Webáruházunkban folyamatosan kedvezményes árakon vásárolhat elakadásjelző kapcsolón túl számos más autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika autóalkatrészeket is autójához.

A vészvillogó kapcsoló működése közlekedés biztonsági szempontból létfontosságú!

A vészvillogó kapcsoló arra szolgál, hogy egyszerre helyezzük üzembe vele az autó valamennyi irányjelzőjét. Így segítségével jelezni tudjuk, hogy járművünk mozgásképtelen, veszélyhelyzetbe került, vagy a forgalmat akadályozó, balesetveszélyes helyen vesztegel.


Keresse meg az autójához megfelelő vészvillogó kapcsoló alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Egyesek ennek segítségével köszönik meg a forgalomban résztvevő járművezető társaik udvariasságát is. Ez a gesztus – mármint az alkatrész lenyomása néhány „villantásig” – ugyan szintén udvarias hozzáállást tükröz, de ugyanakkor szabálytalan is. A vészvillogó kapcsoló ugyanis a közlekedési szabályok szerint csak valódi veszélyhelyzetekben vehető igénybe. 

Cseréje

Vészvillogó kapcsoló

Abban az esetben, ha a vészvillogó kapcsoló elromlik, és a javítás nem megoldható, akkor haladéktalanul szükséges a csere. Ebben az esetben ügyelnünk kell arra, hogy a gépkocsink típusához gyártott alkatrész beszerelése történjen meg. Vészvillogó kapcsoló gyártás, készítés számtalan műhelyben zajlik. Így a boltokban számtalan féle verzió kapható, ám közülük azonban csak néhány fajta vészvillogó kapcsoló építhető be egy adott jármű gyártmányba.  Természetesen gyártónként eltérőek az árak is. A vészvillogó kapcsoló csere és javítás a szakemberek feladata. Ezért, ha nincs jártasságunk az autóvillamossági szerelések területén, akkor ne kezdjünk bele a barkácsolásába.