AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Távfényszóró relé választása.

A távfényszóró relé minden autóban egy nagyon fontos elem, de sajnos ha meghibásodik, akkor csak nagyon kevés esély van a javításra. A piacon többféle távfényszóró relé vásárlására van lehetőség, és ezek mind igazán magas minőségűek.

Ki kell-e cserélni a távfényszóró relét?

Ahhoz, hogy meghatározza, hogy szükséges-e a csere, mérje meg a feszültségesést egy voltmérő segítségével, és amennyiben a feszültségesés nyilvánvaló, akkor itt az ideje kicserélni a távfényszóró relét. Ahhoz, hogy tovább tesztelje a feszültségesést, akassza a voltmérő pozitív vezetékét az akkumulátor pozitív kapcsához. Ezek után csatlakoztassa a negatív kábelt a kérdéses távfényszóró relé pozitív termináljához. Ha a két értéket összeadja, akkor megkaphatja a teljes feszültségesést. Persze a legbiztonságosabb megoldás mindig a távfényszóró relé cseréje, de ha elviszi a járművet egy szervizbe, akkor ott tudni fogják mit kell tenni vele. 


Keresse meg az autójához megfelelő távfényszóró relé alkatrészt:


Távfényszóró relé márkák

Autó távfényszóróHa távfényszóró relé cserére kerül a sor, akkor el kell dönteni, hogy milyen márkájú alkatrészt vásárol. Az olcsóbb darabok nyilván messze nem olyan minőségűek, mint a drágább darabok, de a költségesebb távfényszóró relék jóval hosszabb élettartamúak is, ezért megéri befektetni egy jobb márkába. A legjobb gyártók, amelyek távfényszóró rele gyártással is foglalkoznak az a Hella, illetve a Bosch. A Hella és a Bosch termékeit a legtöbb alkatrész üzletben vagy autószervizben meg lehet vásárolni, és ezekre általában garanciát is adnak. A Hella távfényszóró például erős fehér fényt bocsájt ki, hosszú élettartamú és a teljes úttest megvilágítását tudja biztosítani. A bosch távfényszórók erős tartókkal és masszív fém házzal rendelkeznek, és fel lehet szerelni őket akár vízszintes, illetve függőleges helyzetben is.