AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kábelköteg választása.

Kábelköteg segítségével lehet igazán egyszerűvé tenni egyes alkatrészek cseréjét. Ez arra az esetre érvényes a leginkább, amikor egy adott alkatrészhez kábelek sokasága tartozik, és ezek esetenként eltérő paraméterekkel rendelkeznek. Webáruházunkban a teljes autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika választékot megtalálja.

A kábelköteg funkciója

A kábelköteg arra szolgál, hogy a kötegbe egy adott alkatrész esetében minden szükséges kábel benne legyen. Mégpedig anélkül, hogy azokat külön-külön beszerelni, vagy a meglétüket egyenként ellenőrizni kellene. A kábelköteg használatával biztosak lehetünk abban, hogy az adott kábelköteghez tartozó alkatrészhez minden szükséges kábel a kötegben van. A kötegbe rendezés másik előnye, hogy így könnyebben mozgatható a nagy számú kábel, illetve a beszerelés után is jól elkülöníthető az egyes alkatrészekhez tartozó kábelek sokasága.


Keresse meg az autójához megfelelő kábelköteg alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A kábelköteg beszerzése

Kábelköteg az autóbanA kábelköteget is egy adott márka adott modelljéhez, illetve annak meghatározott alkatrészéhez szokás beszerezni. Ezek a kötegek így is vannak nyilvántartva és így lehet őket megrendelni. Ezzel egyszerre lesz könnyebb a beszerzésük és a majdani beszerelésük is. A kötegbe rendezés előnye az is, hogy a kábelek az autóban ma nagyon szűkre szabott helyeken is jól elhelyezhetőek, a javításkor az egyes alkatrészekhez tartozó kötegek biztonsággal beazonosíthatóak. A kábelköteg azért is előnyös, mert a hozzátartozó rögzítő elemekkel a kábeleket úgy lehet a helyükön tartani, hogy azok az autó rezgése, a különféle mechanikus hatások ellenére sem szabadulnak el és nem sérülnek meg.