AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hangsorrend relé, kürt választása.

Hangsorrend relé, kürt beszerzése is lehetséges utólag, ami egy fajta hangtuningot jelent. A hangsorrend relé segítségével lehet a különböző hangzások megszólalási sorrendjét a kürt esetében vezérelni.

A hangsorrend relé és a kürt együtt

Vannak autósok, főleg a fiatalabb korosztályban, de nem csak, akik szeretettel hívják fel magukra, vagy az autójukra a figyelmet különféle, nem szokásos hangjelzésekkel, ezek variációjával. Az erre a célra beszerzett kürt, vagy kürtök üzemeltetésénél szükséges a hangsorrend relé beszerzése és beszerelése, ami a kürt, vagy kürtök hangképzési lehetőségeinek kihasználását lehetővé teszi. Ha egy olyan autó hangját halljuk a Balaton esetleg egy meleg tenger partján, amely egy egész dallamot ad elő, nagy valószínűséggel egy hangsorrend relé is benne van a dologban.


Keresse meg az autójához megfelelő hangsorrend relé, kürt alkatrészeket:


A hangsorrend relé és kürt beszerelése

Autó hangszóróA hangsorrend relé, kürt beszerelése nem igazán bonyolult művelet, nem igényel vizitet egy szakszervizbe, de csak az fogjon hozzá, akinek van valamilyen tapasztalata az autók elektronikája terén, és néhány alapvető szerszámmal is rendelkezik, amikre a hangsorrend relé, kürt beszereléséhez feltétlenül szüksége lesz. Egyébként az ajánlott eljárás inkább egy autóelektronikával foglalkozó szerviz felkeresése, ahol a már beszerzett hangsorrend relét, a kürtöt a szakemberek percek alatt a helyére varázsolják. Ez biztosíték arra is, hogy az új alkatrész bekötésével nem zavartuk meg egyetlen, már ott lévő elektronika működését sem.