AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Bosch

Bosch autóalkatrészek széles választéka a Kovács Autó webáruházában kedvezményes árakon. Ismerje meg a Bosch technikai fejlesztéseit és kimagasló minőségű alkatrészeit és termékeit.

A Bosch csoport, alapítása, sikerei

Bosch a világ egyik legjelentősebb Diesel-technikával és autóvillamossággal foglalkozó vállalata. Világszerte 270 gyáregységet és több mint 306.000 dolgozót tudhat magáénak, s így élenjárnak a globális termelésmegosztásban és a műszaki fejlesztésben egyaránt.

 

Keresse meg autójához megfelelő Bosch alkatrészeket:

A Bosch csoport különböző technológiákat és szolgáltatásokat nyújt a világnak. Leginkább a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek gyártásával, forgalmazásával foglalkozik, ami eredményeképpen körülbelül 52,3 milliárd euró árbevételt ért el 2012-ben. A Bosch csoport tagja a Robert Bosch GmbH, annak 60 országban működő, több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalatával együtt. Ha az értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítjuk, a Bosch kb. 150 országban van jelen napjainkban, s ez az egész világra kiterjedő fejlesztési, gyártási és értékesítési hálózat az alappillére a vállalkozás folyamatos növekedésének. A Bosch 2012-es év eredményét tekintve elmondhatjuk, hogy a fejlődés folyamatos, legalábbis beruházással teli: mintegy 4,5 milliárd eurót költött kutatásokra és fejlesztésekre, és szerte a világon több mint 4.700 szabadalmi kérelmet nyújtott be. Így lehet, hogy szlogenjük napjainkban is megállja a helyét: „Életre tervezve”.

 

Népszerű Bosch termékek webáruházunkban:

  • vezérműszíj és vízpumpa készlet
  • akkumulátor töltő
  • üzemanyag szivattyú

Boscht 130 éve alapította Robert Bosch

130 évvel ezelőtt alapította meg Robert Bosch és munkavállalói a “Precíziós Mechanikai és Elektromos Tervezőműhelyt” Stuttgartban. Ez alapozta meg a ma már világszerte tevékenykedő Robert Bosch GmbH-t, mely továbbra is innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal javítja az emberek életminőségét.

„Mindig maradj emberséges, és tartsd tiszteletben az emberi méltóságot a másokkal való bánásmódban.”
R. Bosch, 1931.

   

Magyarországon a Bosch 1899 óta képviselteti magát

1991-ben újjáalapították regionális kereskedelmi kft.-vé, s mára sikereit mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Magyarország második legnagyobb külföldi ipari munkaadójává vált. A Bosch csoporthoz tartozó vállalatok telephelyei Budapesten, Egerben, Miskolcon, Hatvanban, Kecskeméten és Szigetszentmiklóson is jelen vannak. Kereskedő és szervizhálózata országunk egész területét behálózza. Hazánkban a közelmúltban elért sikerei számokkal bemutatva a következőek: 2011-es üzleti évre 10 leányvállalattal rendelkezik, a cég teljes forgalma 508 milliárd forintot, magyarországi forgalma – amelybe nem tartoznak bele a saját vállalatai között folytatott kereskedelmi tevékenységek – 134 milliárd forintot hozott, s a Bosch csoport 2012. év elejére már 8.000 személyt alkalmazott, s hogy az utánpótlásról gondoskodjon évek óta támogatja a magyarországi felsőoktatást és mérnökképzést is. AIESEC Magyarország és az Aon Hewitt humánerőforrás tanácsadó cég országos felmérései alapján napjainkra a magyarországi Bosch elérte az egyik legvonzóbb munkáltató „címet”.

Bosch alkatrész technikai információk katalógusok

Bosch minőségi légszűrők és beltéri utastér levegő szűrők

Bosch gyújtógyertya felépítésének ismertetése

Bosch indítómotor és generátor pótalkatrészek

Bosch hosszbordás szíj kiváló minőség maximális teljesítmény

Bosch elosztófedél beszerelési tippek trükkök

Bosch lámpatestek, fényszórók és autólámpák

Bosch ablaktörlő Aerotwin Hagyományos Öntött műanyag

Bosch akkumulátorok új hálótechnológiával

Bosch fékfolyadék minőség, amiben megbízhat

Bosch fék

Bosch légtömegmérők a motorba bejutó levegőmennyiséget mérik

Bosch lambdaszondák előnyei

Bosch gyújtáskábelek magas minőségi szinvonala

Bosch gyújtásvezetékek nagy teljesítményű csatlakozás

Bosch nagy teljesítményű relék

Bosch kerékfordulatszám-érzékelők

Bosch Izzók több fényerőséggel

BAT 490 akkumulátortöltő nagyfrekvenciás akkutöltő

Bosch Automotive achivum

 

 

Bosch autóalkatrészek kedvező árakon webáruházunk kínálatában.

Bosch autóalkatrészek ismertetője, magas minőség alacsony árakon webáruházunk kínálatában.