AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Ülésfűtés kapcsoló választása.

Ülésfűtés kapcsoló helyezi működésbe az autó ülésének fűtését. Ez nem automatikusan történik, hanem általában a sebességváltó környezetében található kapcsolóval kézileg. Tekintse meg kapcsolódó autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika alkatrészeinket is!

 

Az ülésfűtés kapcsoló funkciói

 

Az ülésfűtés kapcsoló, mint maga az ülésfűtés nem széria tartozéka az autóknak, magas kényelmi fokozatot jelent, ezért csak a prémium kategóriás autóknál nem kell külön megrendelni. Van olyan márka és modell is, amihez nem is rendelhető. Az ülésfűtés kapcsoló azonban nem egyszerűen be- vagy kikapcsolja az ülés fűtését, hanem állítani is lehet a fűtés intenzitásán. Ez attól függ, hogy a külső hőmérséklet milyen, mennyire tudja az autó utasterét a fűtés temperálni, illetve induláskor milyen gyorsan melegszik fel az utastér levegője, az autó belső felszerelési tárgyai, az ülés.


Keresse meg az autójához megfelelő ülésfűtés kapcsolót:


Mire jó az ülésfűtés?

 

Ülésfűtés kapcsolóTalán sokakban felmerül, hogy mire jó az ülésfűtés és vele az ülésfűtés kapcsoló. Nem túlzás-e az egyébként jól temperálható utastéren belül még az ülést is külön fűteni. A válasz természetesen nem egyértelműen igen, vagy nem, hiszen az emberek igényei és az autók felhasználásának módjai nagyon eltérőek. Van, aki autózás közben egész úton télikabátban és kalapban vezet, de olyan is, aki felgyűrt ingujjal és felakasztott zakó mellett ül a volán mögött. Ha valaki minél hamarabb akarja felvenni a kényelmes, utazási pozíciót és öltözéket, az út végén a garázsban ingujjban akar kiszállni télen is, annak nagyon jó szolgálatot tesz az ülésfűtés kapcsoló, amivel út közben is állítani tud és mindig a legjobb körülményeket tudja megteremteni a kényelmes vezetéshez.