AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Ködzárófény kapcsoló választása.

Ködzárófény kapcsoló teszi lehetővé, hogy a köd okozta rossz látási viszonyok között be tudjuk kapcsolni a ködlámpánkat. Ezeket a rendkívüli helyzetekre szánt fényforrásokat csak ritkán használjuk, ezért a külön vezérlés. Válogasson teljes autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika kínálatunkból!

 

Ködzárófény kapcsoló egy egyszerű alkatrész

 

A ködzárófény kapcsoló egy nagyon egyszerű elektromos alkatrész, mert hiszen egy megszakítóról van csak szó, ami kikapcsolásnál megszakítja az áramkört, bekapcsoláskor viszont pont fordítva. Ez persze nem jelenti azt, hogy – akárcsak az autó dizájnja szempontjából – bármit be érdemes a helyére szerelni. Mindenképpen olyan kapcsolót kell használni...


Keresse meg az autójához megfelelő ködzárófény kapcsoló alkatrészt:


...amit erre a célra terveztek és gyártottak. Az autókban rendszeresített feszültségen dolgoznak és bírják az autózással járó gyűrődést is. Mindehhez még nem elhanyagolható szempont, hogy a ködzárófény kapcsoló harmonizáljon a környezetével.

 

Nem kell mindig kapcsolgatni

 

Ködzárófény kapcsolóA ködzárófény kapcsoló, vagy csak egyszerűen a ködlámpa kapcsoló úgy van megtervezve, hogy szinte végtelen számú ki- és bekapcsolást lehet vele végrehajtani és az esetek túlnyomó többségében ez az alkatrész azok közé tartozik, amelyek messze túlélik az autót, amelybe beszerelték azokat. Így amikor arról beszélünk, hogy nem kell állandóan birizgálni a ködzárófény kapcsolót, vagyis csak indokolt esetben használjunk, de akkor használjunk ködlámpát, akkor nem a kapcsolót akarjuk védeni, még csak nem is a ködlámpák izzóit, hanem arra hívjuk fel a figyelmet, hogy a rosszkor, indokolatlanul bekapcsolt ködlámpa nem hasznos, sőt zavarja a vezetőt és a forgalom többi résztvevőit is a látásban.