AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Akkumulátorok választása.
Akkumulátor vizsgálók CTEK akku töltők

Akkumulátorok akciós árakon. Vásároljon webáruházunkban minőségi személyautó, motorkerékpár, teherautó és munka akkumulátort olcsón.

Akkumulátor kereső - jármű akkumulátorok akciós árakon.

Keresőnk segítségével könnyedén megkeresheti járművéhez szükséges akkumulátorokat. Keresőnkben lehetősége van az akkumulátorok teljesítménye szerint válogatni a megfelelő járműtipus kiválasztása után. Továbbá összeválogattuk kínálatunkat márkák szerint is. Ha nem tudja milyen alkatrész való járművéhez, keresse meg autó, motor, teherautó felőli keresőnk segítségével.


Válogasson akkumulátor kategóriáink között

Keresse meg járművéhez megfelelő akkumulátorokat!

Banner akkumulátorokBosch AkkumulátorokExide akkumulátorokElectric Power akkumulátorokVarta akkumulátorokJP Moto akkumulátorokJP akkumulátorok


A Kovács Autó akkumulátorok kínálatában kizárólag minőségi, remek ár/érték arányú termékek vásárolhatóak meg. Nálunk nem kell külön akció, áruházunkban folyamatosan alacsony árakkal várjuk. Autóalkatrész webáruházunk palettáján autó, motor és robogó akkumulátorok találhatóak széles választékban.

Folyamatosan kedvező ár!

A gépkocsik fejlődése magával vonja az energiaszükségletük növekedését. Egyre több elektromos szerkezet veszi igényben az autó akkumulátorát. Ezért van szükség a legkorszerűbb akku gyártási technológiákra. Ezt képviselik az akkumulátorok kínálatában vásárolható márkáink. A Bosch Power Frame technológiával gyártott termékek azonos körülmények között jóval több energiát képesek szolgáltatni, mint a hagyományos gyártású autó akkuk. A különleges PowerFrame hálótechnológia javítja a személygépkocsikban használatos akkumulátorok teljesítményét és növeli az élettartalmat. Az akkumulátorokban található háló biztosítja az áram optimális áramlását, ezáltal fokozza az akkumulátorok kapacitását és megbízhatóságát. A Banner akkuk a németországi teszt győztesei, és Európában is az elsők között szerepelt. Exide akkumulátorok gyártója vezető szerepet tőlt be a start-stop rendszerű technológia fejlesztésében. Varta neve méltán forrt egybe az akkumulátorral. Electric Power pedig az olcsó akkumulátorok forgalmazásával vált közkedvelté, mivel alacsony áraik mellett megbízható akkumulátorokat gyártanak Magyarországon. Ne is keressen használt akkumulátort!

Akku shop