Akkumulátorok

Banner akkumulátor
Bosch logo
Electric Power akkumulátor
Exide
Varta
JP moto
JP

 

Akkumulátorok akciós árakon. Vásároljon webáruházunkban minőségi személyautó, motorkerékpár, teherautó és munka akkumulátort olcsón.

Akkumulátorok, akksi kereső - jármű akkumulátorok akciós árakon

Keresőnk segítségével könnyedén kiválogathatja a járművéhez szükséges akkumulátorokat. Keresőnkben lehetősége van az akkumulátorok teljesítménye szerint válogatni a megfelelő járműtipus kiválasztása után. Továbbá összeválogattuk kínálatunkat márkák szerint is. Ha nem tudja milyen alkatrész való járművéhez, keresse meg autó, motor, teherautó felőli keresőnk segítségével. A Kovács Autó akkumulátorok kínálatában kizárólag minőségi, remek ár/érték arányú termékek vásárolhatóak meg. Nálunk nem kell külön akció, áruházunkban folyamatosan alacsony árakkal várjuk. Autóalkatrész webáruházunk palettáján autó, motor és robogó akkumulátorok találhatóak széles választékban.

Folyamatosan kedvező ár!

Autó akkumulátor

Az egyre modernebb kocsik kifejlesztésével együtt jár az egyre magasabb energiaszükségletük is. Évről-évre több kütyü, alapfelszereltség, és felár ellenében választható extra jár a vásárolt autók mellé, ezek pedig egyre jobban megterhelik az akkumulátorokat. Elengedhetetlen tehát a lehető legkorszerűbb akkumulátorgyártási technológiák alkalmazása. Ezt képviselik az akkumulátorok kínálatában vásárolható márkáink. A Bosch Power Frame technológiával gyártott termékek azonos körülmények között jóval több energiát képesek szolgáltatni, mint a hagyományos gyártású autó akkuk. A különleges PowerFrame hálótechnológia optimalizálja a járművekbe szerelt akkumulátorok teljesítményét, ráadásul élettartamukat is hosszabbítja. Az akksikba egy hálót szerelnek, ami az áram megfelelő áramoltatásáért, ezáltal pedig az akkukapacitás és megbízhatóság fokozásáért felelős. A Banner akkumulátorok is közkedveltek vásárlóink körében, a márka évről-évre nyeri meg a német teszteket, Európában is az elsők között szerepelt. Népszerűek még a minőségi Exide akkumulátorok, melyek úttörőnek számítanak a start-stop rendszer technológiájának fejlesztésében. Varta neve méltán forrt egybe az akkumulátorral. Az Electric Power például az alacsony árainak köszönhetően lett közönségkedvenc, úgy, hogy a közben a megfelelő minőséget és megbízhatóságot is ugyanúgy garantálják. Ne is keressen használt akkumulátort!