AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Rotor választása.

A rotor egy fontos alkatrész, mivel motorok készítése során kell felhasználni. A rotorokat használhatják gépjárműveknél, vízi járműveknél, légi járműveknél. A Kovács autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika webshop kínálatában más termékeket is talál, nézzen szét nálunk!

A rotor felépítése

A rotor motor kevés alkatrészből tevődik össze. A tervezés során minden apró részletre oda figyeltek, így szabályos, súrlódásmentes forgórészekkel rendelkezik. A hidrogén, a földgáz, a biogáz megfelelő a rotor motor robbanás energiájához. Hála annak, hogy precízen, gondosan lett megtervezve környezetbarát, mivel nem bocsájt ki füstöt, működése során csupán vízpára keletkezik. A modern technológiának köszönhetően ez a kiváló motor hűtőfolyadék és kenőolaj nélkül működik. A rotor alkatrészei közé tartozik a fogórész, az oldaltárcsa, a robbanótér fedél, és a fogas kerék. A teljes motor súlya 50 kilogramm, ami a régebbi motorokhoz képest elég kevés.


Keresse meg az autójához megfelelő rotor alkatrészt:


A rotor előnyei

RotorA nagy motor legnagyobb előnyének azt tartják, hogy teljesítmény szintje nagyon magas tud lenni. A motor robbanás energiája sokszorosa a folyamatos égésnek, a gáznemű anyagok képesek a térben létrehozni a megfelelő robbanást. A többi motorral ellentétben a rotor motornál nincs súrlódás, mely annak köszönhető, hogy precízen lett megtervezve ez a fantasztikus motor. A rotor előnye az is, hogy felhasználhatják a gépjárműveknél, a légi járműveknél, a vízi járműveknél, valamint a vasúti motorvonatoknál, az áramfejlesztő telepeknél, hordozható energiaforrásoknál, stb.. A légi járműveknél azért használják szívesen, mert kevés a súlya, alacsony a zajszintje, kevés karbantartást igényel, megszünteti a levegőszennyezést, biztonságot nyújt, fogyasztása alacsony, valamint hosszú élettartammal rendelkezik.