AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Rotor választása.

A rotor egy fontos alkatrész, mivel motorok készítése során fel tudnak használni. A rotor motorokat használhatják gépjárműveknél, vízi járműveknél, légi járműveknél.

A nagy rotor motor felépítése

A nagy rotor motor kevés alkatrészből tevődik össze. A tervezés során minden apró részletre oda figyeltek, így szabályos, súrlódásmentes forgórészekkel rendelkezik. A hidrogén, a földgáz, a biogáz megfelelő a rotor motor robbanás energiájához. Hála annak, hogy precízen, gondosan lett megtervezve a rotor motor környezetbarát, mivel nem bocsájt ki füstöt, működése során csupán vízpára keletkezik. A modern technológiának köszönhetően ezt a kiváló motor hűtőfolyadék és kenőolaj nélkül működik. A nagy rotor motor alkatrészei közé tartozik a fogórész, az oldaltárcsa, a robbanótér fedél, és a fogas kerék. A teljes motor súlya 50 kilogramm, ami a régebbi motorokhoz képest elég kevés.


Keresse meg az autójához megfelelő rotor alkatrészt:


A nagy rotor motor előnyei

RotorA nagy motor legnagyobb előnyének azt tartják, hogy teljesítmény szintje nagyon magas tud lenni. A motor robbanás energiája sokszorosa a folyamatos égésnek, a gáznemű anyagok képesek a térben létrehozni a megfelelő robbanást. A többi motorral ellentétben a rotor motornál nincs súrlódás, mely annak köszönhető, hogy precízen lett megtervezve ez a fantasztikus motor. A nagy rotor motor előnye az is, hogy felhasználhatják a gépjárműveknél, a légi járműveknél, a vízi járműveknél, valamint a vasúti motorvonatoknál, az áramfejlesztő telepeknél, hordozható energiaforrásoknál, stb.. A légi járműveknél azért használják szívesen, mert kevés a súlya, alacsony a zajszintje, kevés karbantartást igényel, megszünteti a levegőszennyezést, biztonságot nyújt, fogyasztása alacsony, valamint hosszú élettartammal rendelkezik.