AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Szabályozó, műszerfal világítás választása.

 Az elektromos műszerfal világítás szabályozó egy rendkívül fontos alkatrész, ezért az elromlik, azonnal érdemes szervizbe vinni azt, és megjavíttatni, vagy ha nagy a baj akár ki is cserélni. A műszerfal világítás egy másik létfontosságú eleme az autóknak. A műszerfalon meg lehet világítani a km órát, a kapcsolót, a kezelőszerv megvilágítását, illetve a belső lámpákat is LED-esre lehet alakítani. Tekintse meg további autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika választékunkat is!

A legjobb műszerfal világítás szabályozó márkák

A piacon többféle műszerfal világítás szabályozó márka is létezik, ezek közül a legjobbak a HPI, az LRP Flow, a Skyrc, az Ultimo Drift, valamint az SPX, ezek közül ha bármelyik választja, garantáltan magas minőségű szabályozót visz haza. az Ultimo Drift szabályozó például kézifék effektussal, valamint fék programokkal rendelkezik. A HPI szabályozó T csatlakozóval rendelkezik, maximum állandó áramerőssége 120A, súlya 115 kg, fékje pedig fokozatmentes. Az alkatrész vízálló, szenzorral nem rendelkezik. Bármelyiket is választja tehát, garantáltan nem fog mellényúlni. 


Keresse meg az autójához megfelelő műszerfal világítás szabályozó alkatrészt:


Mit lehet megvilágítani a műszerfalon?

Autó műszerfal világításAz első dolog, amit a műszerfal világítás meg tud világítani az a kilométeróra, és ezekhez régebbi típusú világításokat is használni lehet, vagy korszerű LED-es megvilágítást is. A számlapot például hatféleképpen lehet megvilágítani. Ha elölről világítjuk meg őket, akkor szinte bármilyen színt választhatunk, de lehet akár UV fény is. Ha hátulról szeretné megvilágítani a számlapokat, akkor ehhez minden mutatót külön kell megvilágítani, vagy a mutatókat akár alapból is ki lehet cserélni világító mutatókra. A műszerfalon a kapcsolókat is meg lehet világítani, és az újabb típusú autókban az izzós megvalósítást is nagyon könnyen át lehet alakítani LED-es kivitelezésre. Végül pedig igény szerint a teljes belső tér megvilágítása is megvalósítható lehet, viszont ezt a KÖHÉM rendelet szabályozza.