AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Szabályozó, műszerfal világítás választása.

 Az elektromos szabályzó egy rendkívül fontos alkatrész, ezért az elromlik, azonnal érdemes szervizbe vinni azt és megjavíttatni, vagy ha nagy a baj akár ki is cserélni. A műszerfal világítás egy másik létfontosságú eleme az autóknak. A műszerfalon meg lehet világítani a km órát, a kapcsolót, a kezelőszerv megvilágítását, illetve a belső lámpákat is LED-esre lehet alakítani.

A legjobb szabályozó márkák

A piacon többféle szabályozó márka is létezik, ezek közül a legjobbak a HPI, az LRP Flow, a Skyrc, az Ultimo Drift, valamint az SPX, ezek közül ha bármelyik választja, garantáltan magas minőségű szabályozót visz haza. az Ultimo Drift szabályozó például kézifék effektussal, valamint fék programokkal rendelkezik. A HPI szabályozó T csatlakozóval rendelkezik, maximum állandó áramerőssége 120A, súlya 115 kg, fékje pedig fokozatmentes. A szabályozó vízálló, szenzorral nem rendelkezik. Bármelyiket is válassza tehát, garantáltan nem fog mellényúlni. 


Keresse meg az autójához megfelelő szabályzó, műszerfal világítás alkatrészt:


Mit lehet megvilágítani a műszerfalon?

Autó műszerfal világításAz első dolog, amit a műszerfalon meg lehet világítani az a km óra, és ezekhez régebbi típusú világításokat is használni lehet, vagy korszerű LED-es megvilágítást is. A számlapot például hatféleképpen lehet megvilágítani. Ha elölről világítjuk meg őket, akkor szinte bármilyen színt választhatunk, de lehet akár UV fény is. Ha hátulról szeretné megvilágítani a számlapokat, akkor ehhez minden mutatót külön kell megvilágítani, vagy a mutatókat akár alapból is ki lehet cserélni világító mutatókra. A műszerfalon a kapcsolókat is meg lehet világítani, és az újabb típusú autókban az izzós megvalósítást is nagyon könnyen át lehet alakítani LED-es kivitelezésre. Végül pedig igény szerint a teljes belső tér megvilágítása is megvalósítható lehet, viszont ezt a KÖHÉM rendelet szabályozza.