AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Árgarancia

Autóalkatrész Árgarancia!

Legjobb ár garancia
Cégünk mindig is az ügyfeleink érdekeit tartotta szem előtt, ez a gondolat vezetett el minket ahhoz az ötlethez, hogy ne csak minőségi kiszolgálást és minőségi autóalkatrészeket adjunk ügyfeleinknek, hanem a legjobb árat is biztosítsuk, ezért is lett kidolgozva az Autóalkatrész Árgarancia!
Az árgaranciát azonos márkájú, azonos mennyiségű, számlás árra lehet érvényesíteni, mely az ajánlattevőnél ténylegesen beszerezhető.

Autóalkatrész Árgarancia érvényesítése

Még nem vásárolta meg az árut
de máshol jobb árajánlatot kapott, ebben az esetben kérjük személyesen telefonon, vagy e-mailben jelezze, hogy hol és mennyiért kapott jobb árajánlatot a mi általunk kínált árnál. Mi ebben az esetben azonnal megpróbáljuk megoldani a problémát és az esetek több mint 95%-ban még kedvezőbb árat tudunk kialakítani az ön számára, melyet tartósan biztosítani is próbálunk.

Ha már megvásárolta a terméket üzletünkben
de ugyanarra a márkára - alkatrészre közvetlenül a vásárlást követő 14 napon belül jobb ajánlatot talált, akkor visszafizetjük önnek a különbözetet.

Figyelem! Az árgarancia nem vonatkozik az összes termékre. Az árgarancia biztosítását elsősorban kiemelt termékeink nagy részére tudunk vállalni. Az árgarancia csak azon termékekre vonatkozik, amelyeknél megtalálható a 'KA Garancia' logó. Az árgaranciával Ön mindig csak nyerhet , mert mindig a legjobb áron tud autóalkatrészeket vásárolni.


Népszerű Árgaranciás Termékeink
(folyamatosan bővítjük a listát, több száz termékünk árgaranciás szinte minden termékkategóriában)

 

Akkumulátor Motorolaj Ablaktörő lapát
Electric Power akkumulátorBanner Akkumulátor
 
 Mannol termékek

Fék alkatrészek: Remsa, ACDelco, Mapco, PAGID
Vegyes alkatrészek (nem mindegyik termékcsoportra értendő) Bosch, Luk, DENCKERMANN, Ruville