AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Nagynyomású szivattyú választása.

Nagynyomású szivattyú sok helyen előfordulhat, de minket nem minden nagynyomású szivattyú érdekel, csak azok, amelyeket gépkocsikba szerelnek.

A legismertebbek az autókban működő szivattyúk között, a gázolaj szivattyú, a diesel szivattyú, vagy a hidraulikus szivattyú.

Azt persze mondanom sem kell, hogy ezek el szoktak romolni. Ilyenkor általában cserére kerül sor, ahol mondjuk egy benzines autónál, a csere költségénél a legfontosabb tétel a benzin szivattyú ár. Ahány autómárka és gyakran típus is, annyi benzinszivattyú fordulhat elő, és ugyanannyi benzin szivattyú ár is, ami ráadásul kereskedőnként is eltérő lehet.


Keresse meg autójához megfelelő nagynyomású szivattyúkat:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A diesel szivattyú vagy gázolaj szivattyú ugyanazt a funkciót látja el, mint a benzinszivattyú, vagyis az üzemanyagtartályból a motorhoz pumpálja az üzemanyagot. Kicsit más a hidraulikus szivattyú, mert az a jármű hidraulikájához biztosítja a megfelelő folyadéknyomást. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Magasnyomású szivattyú  javítás

Ami elromolhat, az el is romlik. A nagynyomású szivattyú működése létfontosságú a gépkocsi számára és ezt csak akkor látjuk igazán, ha valamilyen oknál fogva ellehetetlenül egy nagynyomású szivattyú működése benne. Ilyenkor irány a szerelő és jöhet a magasnyomású szivattyú javítása, ami lehet akár a magasnyomású szivattyú felújítása is, vagyis egy generál javítás. Akár egy nagynyomású szivattyú javításáról, akár egy nagynyomású szivattyú felújításáról van szó, szakemberhez kell fordulni. Egy nagynyomású szivattyú javítása, vagy egy nagynyomású szivattyú felújítása olyan berendezéseket érint, amelyek fokozott biztonságtechnikai problémát jelenthetnek. Az üzemanyag tank és a motor közötti kapcsolat biztonsága rendkívül fontos a normál működés alatt és extrém helyzetben, mondjuk egy baleset esetén. A hidraulika működése alapvetően a hidraulikus szivattyútól függ. És akkor még nem beszéltünk az ugyancsak nélkülözhetetlen nyomásfokozó szivattyú szerepéről. Vagyis: nyomásfokozó szivattyú, hidraulikus szivattyú, gázolaj szivattyú, vagy benzinszivattyú, egyszerűen rendben és biztonságosan kell működnie valamennyinek ahhoz, hogy a gépkocsi mozgásba jöjjön alattunk.