AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hidegindító szelep választása.

A hidegindító szelep egy nagyon fontos szelep minden üzemanyag rendszerben, ezért a működésére mindig érdemes odafigyelni. Az üzemanyag rendszer gondoskodik arról, hogy az üzemanyag eljusson a motorba és hogy mindig legyen elegendő üzemanyag az autó beindításához. Az üzemanyag rendszer egy igazán komplex rendszer, ami több kisebb, de annál fontosabb egységből tevődik össze.

A hidegindító szelep és más alkatrészek fontossága

A szelepek szerepe, hogy biztosítsák a gázok és folyadékok mozgását, valamint a mozgásuk korlátozását, épp ilyenez az alkatrész is, amely minden autóban elengedhetetlen. A hidegindító szelepen kívül fontos alkatrész még a szűrő, a benzin, valamint a dúsító patron, a javító készlet, az adagoló, valamint az üzemanyag szivattyú is, mert ez juttatja az üzemanyagot a tartályból a porlasztóba, innen a levegő pedig eljut a hengerekbe levegővel keverve. Ha ezek az alkatrészek meghibásodnak, akkor azonnal egy megbízható autószervizt kell keresni.


Keresse meg az autójához megfelelő hidegindító szelepet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Hidegindító szelep cseréje

Hidegindító szelepHa meghibásodik a hidegindító szelep, akkor nem érdemes habozni, el kell menni egy autószervizbe, ahol kicserélik önnek a szelepet, hiszen a szelep javítására nincs lehetőség. Bár a hidegindító szelep cseréje nem tűnik nehéznek, azért mégis inkább egy tapasztalt szerelőre kell bízni a munkát. Amikor a hidegindító szelep cserére kerül a sor, akkor vásárolhat egy teljesen új alkatrészt, de arra is van lehetőség, hogy utángyártott alkatrészt szerezzen be, ráadásul ezeknek nagy előnye, hogy olcsóbbak az eredeti termékeknél, ezért egyre többen fordulnak ezekhez. Az utángyártott alkatrészek ráadásul pont úgy néznek ki és a minőségük is ugyanolyan, mint az eredetieké, azért meg kell gondolni, hogy milyen alkatrészt választ.