AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fojtószelep kar választása.

A fojtószelep kar egy nagyon fontos alkatrésze az üzemanyag rendszernek, ami bár nem egy nagy alkatrész, azért ha nem lenne az autóban, akkor megéreznénk a hiányát. Az autó üzemanyag rendszere azért felel, hogy mindig legyen elegendő üzemanyag az autómeghajtásához, illetve a motorhoz is eljuttatja az üzemanyagot. Ez egy nagyon bonyolult és komplex rendszer, ami több alkatrészből tevődik össze, ilyen benne a fojtószelep kar is.

A fojtószelep kar és egyéb üzemanyag rendszer alkatrészek

Egy elengedhetetlen alkatrészről van szó, viszont egyéb alkatrészek is vannak az üzemanyag rendszerben, amelyek említést érdemelnek, ilyen például az üzemanyag szivattyú, amely az üzemanyagot a porlasztóba juttatja, amely aztán keveredik a levegővel és a hengerekbe kerül, valamint ott van az adagoló és a szűrő is, amelyek mind együttesen hozzájárulnak ahhoz, hogy az üzemanyag rendszer jól működjön. Ha a karban meghibásodást észlel, akkor azonnal forduljon egy autószervizhez, hiszen ha nem működik megfelelően, akkor a teljes rendszerrel gondok lehetnek. 


Keresse meg az autójához megfelelő fojtószelep kar alkatrészt:


A fojtószelep kar cseréje

Fojtószelep karA fojtószelep kar meghibásodása mindenkinek bosszúságot okozhat, ezért ha hibát észlel az alkatrészben, akkor érdemes keresni egy megbízható autószervizt ahol ott helyben orvosolják a problémát, viszont ilyenkor javításra nincs lehetőség, tehát ki kell cserélnie teljes fojtószelep kart ahhoz, hogy az üzemanyag rendszer újra megfelelően működjön. Az fojtószelep kar és az üzemanyag rendszer helyes működése egyaránt elengedhetetlen ahhoz, hogy ön mindig biztonságosan vezethessen. Csere esetén nemcsak arra van lehetőség, hogy új alkatrészt vásároljon, hanem már léteznek utángyártott darabok is, amik épp olyan jó minőségűek, mint az eredetiek, viszont sokkal alacsonyabb az áruk.