AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Üzemanyag szivattyú tömítés választása.

Üzemanyag szivattyú tömítés gondoskodik arról, hogy a motor üzemanyaga a szivattyúnál se szivárogjon. 

Az üzemanyag szivattyú tömítés feladata

Az autónk motorjának működéséhez szükséges üzemanyag tárolásáról és a motorhoz juttatásáról az üzemanyag rendszer gondoskodik, ennek egyik legfontosabb alkatrésze a szivattyú. Ez nyomja ugyanis a porlasztóba az üzemanyagot, hogy aztán az a levegővel keveredve a hengerekbe kerüljön.


Keresse meg az autójához megfelelő üzemanyag szivattyú tömítés alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Nem meglepő, hogy a szivattyúnál a tömítés viszonylag nagy nyomásnak van kitéve, miközben az autónkban található többi tömítéshez hasonlóan az a feladata, hogy megakadályozza a szivárgást. Az üzemanyag szivárgása elég kellemetlen tud lenni...

Az üzemanyag szivattyú tömítés hibája

Üzemanyag szivattyú tömítés

Az üzemanyag szivattyúnál is rendkívül fontos a tökéletes tömítés. Ugyanakkor ez az alkatrész is elöregedhet, vagy megsérülhet. Nincs sok választásunk, ilyen esetben egyszerűen le kell cserélni. Ez akkor is célszerű, ha magával a tömítéssel nem volt különösebb gond, de valamiért szét kellett szedni az üzemanyag szivattyút. Nem érdemes ilyenkor a régi, fáradt tömítést visszatenni, hiszen egy viszonylag olcsó alkatrészről van szó, de ha elromlik, és ezért majd újra fel kell keresnünk a szervizt, komoly és megelőzhető kiadásra számíthatunk.