AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kapcsolók, Relék választása.

Az üzemanyag rendszer feladata, hogy tárolja az üzemanyag meghajtásához szükséges üzemanyagot, valamint eljuttassa a motorhoz. Az üzemanyag rendszerhez rengeteg fontos alkatrész tartozik, ezek között találhatjuk meg a kapcsolókat, reléket.

Üzemanyag rendszer kapcsolók, relék működése

Az üzemanyag rendszerben a tápszivattyú relé fontos szerepet játszik. A tápszivattyú relé a vezérlőegység hatására lép működésbe. Legfőbb feladata, hogy a szivattyút bekapcsolja az indítás során, valamint a fordulatszám jelek érzékelésekor, ezek hiányában a relé kikapcsol. A tápszivattyú relé a pót-levegő szelepet is működteti. Ebben az esetben a relé a blende motorhőmérséklet és az eltelt idő függvényében zár be. Ennek következtében a motor indítás utáni magas fordulatszáma is csökken. Általában az üzemanyag rendszerhez tartozó kapcsolók és relék hosszú éveken keresztül használhatóak.


Keresse meg az autójához megfelelő üzemanyagrendszer kapcsolókat, reléket:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Üzemanyag rendszer kapcsolók, relék vásárlása és beszerelése

Üzemanyag rendszer kapcsoló, relé

Az üzemanyag rendszerhez szükséges kapcsolókat és reléket megvásárolhatja bármelyik olyan üzletben, amely autó alkatrészeket árusít, de a modern technológiának köszönhetően könnyen és egyszerűen megrendelheti az internetről is. A vásárlás során figyeljen oda arra, hogy az autó márkájához megfelelő alkatrészt válasszon ki, valamint törekedjen arra, hogy a legkiválóbb minőségű kapcsolót vagy relét vásárolja meg. A vásárlást követően mindenféleképpen forduljon szakképzett autószerelőhöz, hogy az alkatrészek megfelelően legyenek a gépjárművébe szerelve. Vannak olyan üzletek és webáruházak, amelyek garanciát vállalnak a termék minőségéért, működéséért, érdemes ilyen helyekről vásárolni alkatrészeket, mivel meghibásodás visszaviheti az üzletbe.