AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kapcsolók, Relék választása.

Az üzemanyag rendszer feladata, hogy tárolja az üzemanyag meghajtásához szükséges üzemanyagot, valamint eljuttassa a motorhoz. Az üzemanyag rendszerhez rengeteg fontos alkatrész tartozik, ezek közé tartoznak az üzemanyag rendszer kapcsolók és relék.

Üzemanyag rendszer kapcsolók relék működése

Az üzemanyag rendszerben a tápszivattyú relé fontos szerepet játszik. A tápszivattyú relé a vezérlőegység hatására lép működésbe. Legfőbb feladata, hogy a szivattyút bekapcsolja az indítás során, valamint a fordulatszám jelek érzékelésekor, ezek hiányában a relé kikapcsol. A tápszivattyú relé a pót-levegő szelepet is működteti. Ebben az esetben a relé a blende motorhőmérséklet és az eltelt idő függvényében zár be. Ennek következtében a motor indítás utáni magas fordulatszáma is csökken. Általában az üzemanyag rendszerhez tartozó kapcsolók és relék hosszú éveken keresztül használhatóak.


Keresse meg az autójához megfelelő üzemanyag rendszer kapcsolók, relék alkatrészeket:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Üzemanyag rendszer kapcsoló, relé vásárlása, beszerelése

Üzemanyag rendszer kapcsoló, relé

Az üzemanyag rendszer kapcsolók és relék bármelyik olyan üzletben megvásárolhatóak, amely autó alkatrészeket árusít, de a modern technológiának köszönhetően könnyen és egyszerűen megrendelheti az internetről is. A vásárlás során figyeljen oda arra, hogy az autó márkájához megfelelő alkatrészt válasszon ki, valamint törekedjen arra, hogy a legkiválóbb minőségű kapcsolók vagy relék kerüljenek kosarába. A vásárlást követően mindenféleképpen forduljon szakképzett autószerelőhöz, hogy az alkatrészek megfelelően legyenek a gépjárművébe szerelve. Vannak olyan üzletek és webáruházak, amelyek garanciát vállalnak a termék minőségéért, működéséért, érdemes ilyen helyekről vásárolni alkatrészeket, mivel meghibásodás visszaviheti az üzletbe.