AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kapcsolók, Relék választása.

Az üzemanyag rendszer feladata, hogy tárolja az üzemanyag meghajtásához szükséges üzemanyagot, valamint juttassa a motorhoz. Az üzemanyag rendszerhez rengeteg fontos alkatrész tartozik, ezek között találhatjuk meg a kapcsolókat, reléket.

Üzemanyag rendszer kapcsolók, relék működése

Az üzemanyag rendszerben a tápszivattyú relé fontos szerepet játszik. A tápszivattyú relé a vezérlőegység hatására lép működésbe. Legfőbb feladata, hogy a szivattyút bekapcsolja az indítás során, valamint a fordulatszám jelek érzékelésekor, ezek hiányában a relé kikapcsol. A tápszivattyú relé a pót-levegő szelepet is működteti. Ebben az esetben a relé a blende motorhőmérséklet és az eltelt idő függvényében zár be. Ennek következtében a motor indítás utáni magas fordulatszáma is csökken. Általában az üzemanyag rendszerhez tartozó kapcsolók és relék hosszú éveken keresztül használhatóak.


Keresse meg az autójához megfelelő üzemanyagrendszer kapcsolókat, reléket:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Üzemanyag rendszer kapcsolók, relék vásárlása és beszerelése

Az üzemanyag rendszerhez szükséges kapcsolókat és reléket megvásárolhatja bármelyik olyan üzletben, amely autó alkatrészeket árusít, de a modern technológiának köszönhetően könnyen és egyszerűen megrendelheti az internetről is. A vásárlás során figyeljen oda arra, hogy az autó márkájához megfelelő alkatrészt válasszon ki, valamint törekedjen arra, hogy a legkiválóbb minőségű kapcsolót vagy relét vásárolja meg. A vásárlást követően mindenféleképpen forduljon szakképzett autószerelőhöz, hogy az alkatrészeket megfelelően legyenek a gépjárművébe szerelve. Vannak olyan üzletek és webáruházak, amelyek garanciát vállalnak a termék minőségéért, működéséért, érdemes ilyen helyekről vásárolni alkatrészeket, mivel meghibásodás visszaviheti az üzletbe.