AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Porlasztó fúvóka választása.

A porlasztó fúvóka az üzemanyag rendszer egyik elengedhetetlen alkatrésze. Az üzemanyag rendszer gondoskodik arról, hogy mindig legyen elegendő üzemanyag az autó meghajtásához, és arról is, hogy ez az üzemanyag eljusson a motorhoz. Porlasztó fúvókát vásárolhat alkatrész üzletekben, de legkönnyebben és leggyorsabban egy alkatrész webáruházon keresztül juthat ehhez az alkatrészhez.

A porlasztó fúvóka fontossága

A porlasztó fúvóka egy igen fontos alkatrész, hiszen az üzemanyag tartályból a szivattyú a porlasztóba nyomja az üzemanyagot, itt pedig az üzemanyag levegővel keveredik, végül pedig eljut a hengerekbe. Az üzemanyag rendszernek a porlasztó fúvóka mellett más fontos alkatrészei is vannak, például az adagoló, a befecskendező szelep, a nyomástároló, a dúsító patron, a szivattyú, a relé, illetve a tartó is elengedhetetlen ahhoz, hogy a rendszer megfelelően működjön. A piacon a Jp Group, illetve a Jopex gyártó is forgalmaz magas minőségű porlasztó fúvókákat, ezek tartósak, strapabíróak és megbízhatóak is egyaránt. 


Keresse meg az autójához megfelelő porlasztó fúvóka alkatrészt:


A porlasztó fúvóka cseréje

Ha úgy érzi, hogy meghibásodott a porlasztó fúvóka, akkor eljött az ideje annak, hogy egy autószervizhez forduljon, hiszen a hibás porlasztó alkatrészek komolyabb problémákhoz is vezethetnek. Az autószervizek nem javítják a porlasztó fúvókát, ezért csak cserére van lehetőség, viszont minél hamarabb megtörténik a csere, annál kevesebb lesz a kockázata annak, hogy a teljes üzemanyag rendszer tönkremenjen. Amikor a porlasztó fúvóka cserére kerül a sor szert tehet egy új alkatrészre, vagy választhat akár utángyártottat is, amely sokkal olcsóbb az eredetinél, viszont a minősége és a kinézete is teljesen megegyezik az új alkatrészével, ezért érdemes elgondolkodni ezeken az alkatrészeken.