AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Aktívszénszűrős szelep választása.

Az aktívszénszűrős szelep az egyik legfontosabb szelep mind közül az autóban, és ez pontosan az üzemanyag rendszer része. Az üzemanyag rendszer felel azért, hogy megfelelő mennyiségű üzemanyag legyen az autó meghajtásához, és hogy ez az üzemanyag eljusson a motorhoz is. Az üzemanyag rendszer egy igen bonyolult és komplex egység ami több különböző alkatrészből tevődik össze. Ezeket alkatrész üzletekben, illetve alkatrész webáruházakban vásárolhatja meg.

Az aktívszénszűrős szelep és az üzemanyag rendszer egyéb fontos részei

Az aktívszénszűrős szelep nem egy feltűnő alkatrész, ezért jelenlétét észre sem vesszük, viszont ha nem lenne ott, akkor erősen éreznénk a hiányát. Az aktívszénszűrő szelep is hozzájárul ahhoz, hogy az üzemanyag rendszer hibátlanul működjön, és az nagyon fontos, hogy mindig így működjön, hiszen az üzemanyag rendszer nélkül az autó el sem tudna indulni. Az aktívszénszűrős szelepen kívül viszont más fontos alkatrészek is vannak ebben a rendszerben, ott van például a benzin, a szűrő, valamint az üzemanyag szivattyú is, amely az üzemanyagot a porlasztóba juttatja a tartályból.


Keresse meg az autójához megfelelő aktívszénszűrős szelepet:


Utángyártott aktívszénszűrős szelepek és cseréjük

Aktívszénszűrős szelepAktívszénszűrős szelepet nemcsak új állapotban vásárolhat, de már szert lehet tenni utángyártott alkatrészekre is, amelyek pont ugyanolyan minőségűek, mint az eredetiek és éppen olyan esztétikusak is, viszont sokkal olcsóbbak azoknál, ez pedig nagyon fontos szempont, ha autóalkatrészről van szó. Az aktívszénszűrős szelepek cseréjét mindig egy autószervizben érdemes elvégezni, hiszen bár a csere nem tűnik nehéznek, mégis szakértelmet és különleges szerszámokat igényel ez a procedúra. Az aktívszénszűrős szelepek is a biztonságos autózásért felelősek, ezért érdemes ezekre külön figyelmet szentelni.