AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Üzemanyag befecskendező mennyiségelosztó választása.

Az üzemanyag rendszer felelős azért, hogy elegendő üzemanyag legyen a jármű meghajtásához, valamint ahhoz is hozzájárul, hogy az üzemanyag a motorba kerüljön. Az üzemanyagot az üzemanyagtartályból a szivattyú nyomja a porlasztóba, innen pedig a hengerekbe kerül a levegővel keveredve. Az üzemanyag befecskendező mennyiségelosztó is elengedhetetlen része ennek a folyamatnak.

A befecskendezés és a mennyiségelosztó

A légszűrő, illetve a karburátor a porlasztó előtt helyezkedik el, és ezek mögött található az üzemanyag befecskendező szelep. A befecskendező üzemanyag rendszert napjainkban már nemcsak dízel motorok esetében használják. A befecskendező üzemanyag rendszer más néven turbó, és ezt a rendszert azért használják, mert az üzemanyag befecskendezéséhez szükséges energiát egy turbina állítja elő, ami a kipufogó gázok kiáramlási energiáját használja fel. Ehhez az üzemanyag befecskendezéshez pedig elengedhetetlen a befecskendező mennyiségelosztó, amelyet megvásárolhat alkatrész üzletekben, vagy szert tehet rá egy alkatrész webáruházban. 


Keresse meg az autójához megfelelő üzemanyag befecskendező mennyiségelosztó alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A befecskendező mennyiségelosztó cseréje és az utángyártott alkatrészek

Üzemanyag befecskendező mennyiségelosztó

A befecskendező mennyiségelosztó cseréje bár egyszerű feladatnak tűnhet, valójában mégsem az, és nem is érdemes ilyenkor magán akciókba kezdeni, hanem fel kell keresni egy megbízható autószervizt, ahol a szakemberek rendelkeznek a kellő tapasztalattal és szerszámokkal ahhoz, hogy megfelelően el tudják végezni a cserét. Ha nem szeretne túl sokat költeni egy új alkatrészre, akkor utángyártott változatban is vásárolható üzemanyag befecskendező mennyiségelosztó ráadásul minőségben és esztétikailag is teljesen megegyeznek az eredetiekkel, ezért nem meglepő, hogy egyre többen fordulnak ezekhez.