AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Porlasztó javító, tömítés készlet választása.

A porlasztó javító, illetve a tömítés készlet is az üzemanyag rendszerhez tartozik, amely a legfontosabb rendszert jelenti minden járműben, hiszen enélkül az autó el sem indulna. Porlasztó javító, illetve tömítés készletet legkönnyebben alkatrész üzletekben, illetve alkatrész webáruházakban lehet kapni. Ezekre nagy szükség van abban az esetben, ha meghibásodik a porlasztó, de még nem szeretne autószervizhez fordulni.

Az üzemanyag rendszer

Ez gondoskodik arról, hogy meglegyen a megfelelő üzemanyag mennyiség, és hogy ez az üzemanyag eljusson a motorba. Az üzemanyagot a porlasztóba a szivattyú nyomja az üzemanyagtartályból, itt pedig keveredik a levegővel és így kerül a hengerekbe. Az üzemanyag rendszer több apró részből tevődik össze, ez egy igen komplex és bonyolult rendszer, ami ha meghibásodik, azonnal tenni kell valamit. Legfontosabb részei a benzin szűrő, az adagoló, a tartó, a szelepek, a dúsító patron, az előmelegítő, valamint az üzemanyag szivattyú, amely az üzemanyagot képes eljuttatni a porlasztóhoz. 


Keresse meg az autójához megfelelő porlasztó javító, tömítés készletet:


Utángyártott porlasztó javító

Porlasztó javító, tömítés készlet

Porlasztó javítót, illetve tömítés készletet már nemcsak új állapotban, de utángyártott formában is lehet kapni, ezeknek nagy előnye, hogy sokkal olcsóbbak az eredeti termékeknél, viszont a minőségük egyáltalán nem alacsonyabb, éppen ezért használják manapság annyian az utángyártott alkatrészeket. Ha a porlasztó javító által sem sikerül kijavítani a hibáját, akkor érdemes azonnal egy autószervizhez fordulni, hiszen az apróbb hibákból előbb utóbb komoly problémák is kialakulhatnak az üzemanyag rendszerben, amelyek akár balesetekhez is vezethetnek, ezért érdemes fokozottan odafigyelni a porlasztóra és a teljes üzemanyag rendszerre.