AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Nyomáskorlátozó szelep választása.

Az üzemanyag rendszer nagyon fontos szereppel rendelkezik, mégpedig azzal, hogy biztosítja az üzemanyag mennyiséget, ami az autó meghajtásához szükséges, valamint azt is, hogy az üzemanyag eljusson a motorhoz. Az üzemanyagtartályból pedig az üzemanyag eljut a porlasztóba a szivattyú által, itt pedig levegővel keveredik, és eljut a hengerekbe. Üzemanyag rendszer nyomáskorlátozó szelep legkönnyebben alkatrész webáruházakban, illetve alkatrész üzletekben vásárolható.

Az üzemanyag rendszer nyomáskorlátozó szelep előnyei és tulajdonságai

A piacon több gyártó is foglalkozik nyomáskorlátozó szelep forgalmazásával, viszont a Paragon kiemelkedik ezek közül. Ezek a szelepek mind tartósak, megbízhatóak és strapabíróak, ráadásul tesztelve is voltak. Csúszó felületeikkel hosszú élettartamot tudnak biztosítani. Ilyen nyomáskorlátozó szelepek kaphatóak új, eredeti formában, valamint utángyártott formában is. Az utángyártott szelepek előnye, hogy sokkal olcsóbbak az eredetieknél, viszont a minőségük és kinézetük teljesen megegyezik az eredeti alkatrészekével, ezért egyre többen használják már ezeket a szelepeket. 


Keresse meg az autójához megfelelő üzemanyag rendszer nyomáskorlátozó szelepet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Az üzemanyag rendszer nyomáskorlátozó szelep cseréje

Nyomáskorlátozó szelep

Ha az üzemanyag rendszer nyomáskorlátozó szelep meghibásodik, akkor azonnal egy megbízható autószervizhez kell fordulni, és nem szabad magán akciókba kezdeni, hiszen bár elsőre egyszerűnek tűnhet a csere, mégsem az, és ha egyedül próbálja meg megjavítani a szelepet, akkor nagyobb kárt is tehet az autóban mint hasznot. Egy autószervizben a szerelők rendelkeznek a megfelelő felszereléssel, szerszámokkal és tapasztalattal ahhoz, hogy megoldják a szelep cserét, tehát nem érdemes habozni, mert ha vár a cserével, akkor annak nem kívánt baleset is lehet a vége.