AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Karburátor javítókészlet választása.

Karburátor javítókészlet általában a régebbi autókhoz kell, mert ezt a levegő-üzemanyag keverék előállítására szolgáló szerkezetet gyakorlatilag kiszorította az üzemanyag befecskendezés.

Mikor segíthet rajtunk a karburátor javítókészlet?

Ha idősebb autónk van, valószínű, hogy karburátor - más néven gázosító vagy porlasztó - állítja elő benne az üzemanyag és a levegő robbanóképes keverékét, amely aztán a hengerekbe kerül. Márpedig ha az autó öreg, a karburátor is az lehet, az alkatrészei elkophattak, akár meg is sérülhettek, ilyen esetben pedig fontos lehet ennek a bizonyos üzemanyag rendszer alkatrésznek a cseréje. 


Keresse meg az autójához megfelelő karburátor javítókészlet alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Persze ma gyártott, kisebb, egyszerűbb autómotorokon és motorkerékpárokon még napjainkban is előfordul a karburátor alkalmazása, a motorkerékpárokon még kifejezetten gyakoriak az olcsóságuk és egyszerűségük miatt. A szükséges alkatrészek cseréjével folyamatosan fent lehet tartani az ideális levegő-üzemanyag arányt a gazdaságos működés érdekében.

A karburátor alkatrészeinek cseréje

Karburátor javítókészlet

Ha valamely alkatrész hibája miatt szét kell szerelni a porlasztót, célszerű már a többi kopott alkatrészét is lecserélni, erre pedig a legjobb megoldás a komplett javítókészlet beszerzése. A karburátor javítókészlet, amit szokás felújítókészletnek is nevezni, számos különböző alkatrészt tartalmaz, csavarokat éppen úgy, mint membránokat és tömítéseket. Vásárláskor az autó típusán kívül általában a porlasztó típusára is figyelni kell. Webáruházunkban a Meat & Doria márkájú karburátor javítókészleteket ajánljuk.