AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tanksapka választása.


Tanksapka van a tankon, aminek a lezárását szolgálja a tanksapka. Ez az a sapka, amit egykoron a kezdő autósok benzinkutaknál szerettek ott felejteni, majd érte visszamenni.

Tanksapka kereső és ismertető!

Tanksapka védelem. Az elvesztéssel és a tank, például egy gépkocsi üzemanyagtankjának illetéktelen, netán rossz szándékú kinyitásának megakadályozását szolgálja a tanksapka védelem. A tansapka védelem számos formája ismert. A leggyakoribb a tanksapka zár, vagy a tanksapka ajtó.


Keresse meg autójához megfelelő tanksapkát:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Mindkettő lényege, hogy a tanksapkát csak egy zár kinyitása után lehet meglazítani és levenni a tankról, vagy a tanksapka csak egy – ugyancsak zárható -, ajtócska leküzdése után érhető el. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Tanksapka cseréje ha elveszett, vagy elromlott a zár.

Tanksapka autójához

A tanksapka ajtó ugyancsak kulccsal nyitható, vagy kizárólag a gépkocsi belsejében lévő kar meghúzásával. Vagyis a várakozó gépkocsinál, a vezető távollétében a tanksapka nem vehető le, az üzemanyagot nem lehet megdézsmálni, vagy esetleg káros anyagot tölteni bele. A tanksapka zár javítás reménytelen, ha valami drasztikus külső hatás miatt sérült a zárszerkezet, vagyis például valaki erőnek erejével akarta a zárat kinyitni, feszegette, idegen tárgyat nyomott a zárba. Mégis a tanksapka zár cseréjét szinte mindenki szeretné elkerülni, mivel gyakran a tanksapka zár kulcsa megegyezik a gépjármű indító kulcsával, vagyis – praktikus okokból – senki nem szeret még egy kulcsot hordani magánál csak azért, hogy ki tudja nyitni tankolásnál a tanksapkát.