AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Karburátor gumitalp választása.


Karburátor gumitalp gondoskodik a karburátorház biztonságos rögzítéséről. A talp anyaga azért gumi, hogy mérsékelje a motorból érkező rezgéseket, és ezzel a javítsa a karburátor működésének feltételeit.

A karburátor gumitalp elhasználódik, cserélni kell

A karburátor gumitalp a többi gumiból készül védő, rögzítő vagy rezgést csillapító alkatrészhez hasonlóan idővel elfárad. Az sem tartozik a ritkaságok közé, hogy valami „megeszi” a gumit, vagyis a talp agresszív vegyi anyaggal találkozik. Ilyen önmagában a motorolaj és számos más kenőanyag is, mert károsítja a gumi anyagát.


Keresse meg autójához megfelelő Karburátor gumitalpat:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A megkopott karburátor gumitalp azt eredményezheti, hogy a gumitalp és a karburátor közötti tömítés is megsérül, ami veszélyezteti a karburátor működését, az üzemanyag ellátás krónikus károsodásához vezethet. Ez szélsőséges esetben a motorteljesítmény romlását, sőt a motor leállását idézheti elő. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A karburátor gumitalp cseréje

karburátor gumitalp kereso

A karburátor gumitalpat érdemes minden olyan esetben ellenőrizni, amikor valamilyen okból a karburátorhoz nyúlunk, például egyszerűen csak tisztogatjuk, vagy javítjuk. Ha már egyébként is szétszereljük a karburátort, megbontjuk a karburátorházat, nem okoz külön problémát utánanézni, milyen állapotban van a gumitalp. Természetesen a szükséges cseréhez ki kell keresni az autó márkájánál és típusánál használt karburátorhoz illeszkedő karburátor gumitalpat. Érdemes az évjáratra is tekintettel lenni, mert néha azonos típusoknál ennek alapján is vannak eltérések a karburátorok között.