AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Dúsító patron választása.

Az üzemanyag rendszerben a dúsító patron is komoly szereppel bír, úgy mint a benzin, a szivattyú, vagy éppen a szűrő. Az üzemanyag rendszer egy nagyon bonyolult és komplex egység ami több alkatrészből áll össze egy egésszé, és a rendszer azért felel, hogy legyen elég üzemanyag az autó meghajtásához, valamint hogy az üzemanyag eljusson a motorba. Dúsító patron legkönnyebben alkatrész webáruházakban vásárolható.

Dúsító patron és más üzemanyag rendszer részek

Az üzemanyag rendszer dúsító patron egy nagyon fontos része a rendszernek, ezért meg kell becsülni ezt az alkatrészt, és ha hibásnak találja, akkor azonnal egy megbízható autószerviz után kell nézni. Mint az összes többi üzemanyag rendszer alkatrész, azért felel, hogy az üzemanyaggal minden a legnagyobb rendben legyen, hiszen ez működteti az autót is, üzemanyag nélkül el sem tudnánk indulni. Egyéb fontos alkatrészek közé tartozik még a szűrő vagy a szivattyú is, amelynek az a szerepe, hogy a porlasztóba juttatja az üzemanyagot a tartályból. 


Keresse meg az autójához megfelelő dúsító patront:


Utángyártott üzemanyag rendszer dúsító patron

Dúsító patronManapság a piacon már rengeteg gyártó foglalkozik üzemanyag rendszer dúsító patronok elkészítésével, viszont már nemcsak arra van lehetőség, hogy új alkatrészeket vásároljon, hiszen már léteznek utángyártott üzemanyag rendszer dúsító patronok is. Ezek az utángyártott patronok sokkal olcsóbbak az új termékeknél, ráadásul esztétikailag és minőségben is teljesen megegyeznek, tehát érdemes elgondolkodni ezeken az alkatrészeken. Ha az üzemanyag rendszer dúsító patron cseréjére kerül a sor, akkor érdemes felkeresni egy autószervizt és nem magán akcióba kezdeni, mert a dúsító patron cseréje nem egy könnyű feladat, tehát tapasztalatot és különleges szerszámokat is igényel.