AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Üzemanyag visszacsapó szelep választása.

Üzemanyag visszacsapó szelep alkalmazása akadályozza meg, hogy az üzemanyag visszaáramoljon az üzemanyagtartályba. Webáruházunkban kedvezményes árakon vásárolhat minőségi autóalkatrészeket.

Üzemanyag visszacsapó szelep funkciója és meghibásodása

Nem annyira azért fontos az üzemanyag visszacsapó szelep, mert a visszaáramlás veszélyes lenne, mint inkább azért, hogy ne kelljen minden motorindításnál megvárni, amíg a csővezetéken elér az üzemanyag a motorig, mert az üzemanyag visszacsapó szelep a motor leállításakor megakadályozta, ...


Keresse meg autójához megfelelő üzemanyag visszacsapó szelepet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...hogy az üzemanyag visszafolyjon a tartályba, levegős űrt hagyva maga mögött. A leggyakoribb üzemanyag visszacsapó szelep hiba  az, hogy a szelep rosszul zár. Ez annyit jelent, hogy hosszabb állás után a motor nehezen indul, mert a lassan visszacsöpögött üzemanyag pótlása a vezetékben időt vesz igénybe. A visszacsapó szelep hiba tehát olyasmi, ami minden szelepnél elő szokott fordulni. Az üzemanyag visszacsapó szelep hibája viszont egészen komoly tüneteket okozhat. Ilyen például a zajos motor és a növekvő üzemanyag fogyasztás. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Üzemanyag visszacsapó szelep javítása és az árak

Az üzemanyag gyakran tartalmaz szennyeződéseket, amelyek nehezíthetik az üzemanyag visszacsapó szelep hibátlan záródását. Ilyenkor az üzemanyag visszacsapó szelep javítása kimerülhet a szelep alapos megtisztításában. Ennél komolyabb rendellenesség is lehet a hiányos zárás oka. Ha ugyanis a zárás csak egy kicsit pontatlan, máris azzal állunk szemben, hogy hosszabb állás után a kocsinkat nem tudjuk elindítani. Ezért ilyen hibára a legjobb válasz - még ha a szelep csak kicsit enged is -, az üzemanyag visszacsapó szelep cseréje. A visszacsapó szelep cseréje nem egy nagy munka és maga a visszacsapó szelep sem kerül túl sokba. Az üzemanyag visszacsapó szelep ár ugyanúgy függ a márkától és az adott márkánál a típustól, mint sok más alkatrésznél. Az üzemanyag visszacsapó szelep beszerzésénél is jó megoldás egy autóalkarész webáruház becserkészése, de még jobb kettő vagy több autóalkarész webáruház felkeresése, mert az üzemanyag visszacsapó szelep ár is más lehet az egyik webáruházban és egy másikban.