AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Üzemanyagcső választása.

Üzemanyagcső köti össze az autó üzemanyagrendszerének egyes elemeit, ebben áramlik az üzemanyag az üzemanyagtartályból a befecskendőig megfelelő nyomás alatt.

Az üzemanyagcső tulajdonságai

Az üzemanyagcsőnek a nyomáson kívül jól kell tűrnie az üzemanyag és a benne lévő adalékok vegyi hatását, egyben könnyen hajlíthatónak, rugalmasnak kell lennie, miközben termesztésen jól kell zárnia, hogy se az üzemanyag ne tudjon kikerülni belőle, se idegen anyag ne tudjon bele kerüli.


Keresse meg autójához megfelelő üzemanyag csővet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ezen kívül jó, ha kisebb-nagyobb mechanikus traumáknak is ellen tud állni, vagyis nem lyukad ki egykönnyen. Ilyenek a nagyon flexibilis, rugalmas, textilerősítéses Fagumit gumitömlők, amelyek egyaránt alkalmasak benzin, gázolaj, bio diesel, bio etanol üzemanyagok továbbítására. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Üzemanyagcső javítása

A legjobb minőségű és a legjobban óvott üzemanyag csövet is érheti sérülés. Előfordulhat, hogy kilyukad, megtörik és a megtörés helyén kiszakad, vagy belülről használódik el, ami elkerülhetetlenné teszik a cserét, mert javítani, ragasztani nem lehet és nem is érdemes az üzemanyagcső esetében. Az egész üzemanyagcsövet sem kell mindig kicserélni, mert elég, ha csak a sérült szakaszt iktatjuk ki és a helyére építjük be a megfelelő csatalakozások felhasználásával az új csőszakaszt. Persze itt is igaz: ha már hozzányúlunk érdemes az egészet kicserélni, hiszen nem lehet tudni, vajon nincsenek-e egyéb, még nem látható sérülések is a csövön.